Halep, scârbită de Wozniacki: Simona a luat-o peste picior pe daneza la revenirea în țară VIDEO

Halep, scârbită de Wozniacki: Simona a luat-o peste picior pe daneza la revenirea în țară VIDEO

Simona Halep (32 de ani) – Caroline Wozniacki (33 de ani) e o rivalitate în care jucătoarea din Danemarca are, deocamdată, 5-2, dacă ne luăm strict după scorul confruntărilor all-time. Din păcate, acest duel a depășit deja nivelul unei confruntări sportive. Și s-a transformat într-un război urât al declarațiilor în care Caroline a devenit un „sac de box“, după cum Adevărul a explicat aici.

Simona Halep

Iar Halep o disprețuiește vizibil pe Wozniacki! Pentru că, astăzi, la revenirea în țară, a luat-o peste picior și i-a transmis să-și ia un traducător, dacă nu poate înțelege decizia TAS, redactată și publicată în limba engleză.

Nici nu m-am mai gândit la acest subiect (n.r. – Wozniacki a spus că Halep n-ar trebui să primească wild-carduri, fiind suspendată pentru dopaj). Pot să repet ce am mai zis. Ar fi bine să citească decizia TAS mai bine. Iar dacă nu înțelege, să i se traducă“, a spus Halep la revenirea în țară.

De asemenea, Simona a comentat și șansele ei de a participa la Jocurile Olimpice de la Paris (26 iulie – 11 august): „Mi-aș dori foarte mult să mă calific, dar din ce am înțeles sunt șanse minime. La Paris se joacă Olimpiada, ar fi minunat, dar nu vreau să-mi fac speranțe prea mari. Nu am clasament și trebuie să fiu în primele 60 sau 70 ca să pot juca“.

VEZI DECLARAȚIILE SIMONEI HALEP DE PE AEROPORT

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Ce se întâmplă în China?

3 „Era imposibil de dresat” / Posibilul vicepreședinte al lui Donald Trump recunoaște că și-a ucis câinele

4 VIDEO Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990

5 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!