Halep, scoasă din tenis, dar banii sunt la ea: Cu ce se mândrește Simona pe rețelele de socializare FOTO

Halep, scoasă din tenis, dar banii sunt la ea: Cu ce se mândrește Simona pe rețelele de socializare FOTO

Simona Halep (32 de ani) a încheiat, deocamdată, socotelile cu sportul de performanță și „joacă“ prin tribunale din dorința de a-și salva reputația, în primul rând. Pentru că, așa cum Adevărul a arătat aici, oferind explicația dată de Ion Țiriac, e foarte greu ca un sportiv să revină în elită, după o perioadă lungă de inactivitate, așa cum se întâmplă în cazul Simonei.

Simona Halep

Deși dureroasă această poveste cu dispariția lui Halep din tenisul feminin există, totuși, niște motive de consolare pentru sportiva noastră. În primul rând, „Simo“ poate fi mulțumită că acest scandal a lovit-o din plin după 30 de ani, când obținuse deja marile ei performanțe și, oricum, n-avea de gând să mai joace mult timp.

Apoi, detaliul cel mai important poate: banii sunt la Halep, cu suspendarea pentru dopaj, cu tot! Pentru că ea a avut șansa de a fi contemporană cu cea mai profitabilă perioadă a tenisului, când premiile acordate de organizatori sunt din ce în ce mai mari. De aici și faptul că Halep ocupă locul 3 în clasamentul all-time al banilor câștigați exclusiv în turnee , după cum se poate vedea mai jos:

1. Serena Williams 94.816.730 de dolari

2. Venus Williams 42.595.397 de dolari

3. Simona Halep 40.203.437 de dolari

4. Maria Șarapova 38.777.962 de dolari

5. Petra Kvitova 37.252.032 de dolari

Așadar, din fericire pentru Simona, ea a reușit să-și valorifice la maxim munca titanică depusă de-a lungul anilor, iar sacrificiile făcute, încă din anii copilăriei, i-au asigurat acum un trai liniștit, indiferent de cum se va finaliza cazul de dopaj în care e implicată.

De altfel, inclusiv acum, Halep se poate răsfăța cu diferite chestii pe care un om de rând nu și le-ar permite. Dovadă și faptul că tocmai a postat o poză cu ceasul ei Hublot, care valorează vreo 200.000 de dolari cu aproximație!

Halep ceas jpg
Halep ceas 2 jpg

Această postare a Simonei poate avea un dublu sens. Pe lângă faptul că a vrut să-și etaleze ceasul preferat – postarea e însoțită de mesajul: „Accesoriul meu preferat“ – e posibil ca Halep să fi avut intenția de a demonta știrile care au anunțat pierderea parteneriatului cu Hublot. Pentru că, după cum Adevărul a arătat aici, celebra companie elvețiană a scos-o pe Halep de pe site-ul ei oficial din secțiunea în care apar vedetele sponsorizate de Hublot.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”