Handbal feminin: CSM Bucureşti, cu un pas în sferturile Ligii Campionilor, după cu 33-24 cu SCM Râmnicu Vâlcea

Handbal feminin: CSM Bucureşti, cu un pas în sferturile Ligii Campionilor, după cu 33-24 cu SCM Râmnicu Vâlcea

CSM Bucureşti a făcut un pas mare spre sferturile de finală ale Ligii Campionilor la handbal feminin, după ce a învins-o în deplasare pe SCM Râmnicu Vâlcea, cu scorul de 33-24 (13-12), sâmbătă, în prima manşă a optimilor de finală.

CSM Bucureşti a făcut un joc excelent, mai ales în repriza a doua, când a făcut şi diferenţa clară de pe tabelă.

Foto: (c) CSM Bucureşti /facebook


SCM Râmnicu Vâlcea a fost mai incisivă în primele minute şi a condus pe tabelă, dar nu a reuşit să o facă la mai mult de un gol, deşi a avut în mai multe rânduri şansa desprinderii. CSM Bucureşti s-a desprins la 11-9 (min. 23), gazdele au egalat, dar la pauză oaspetele aveau un gol în plus pe tabelă.

''Tigroaicele'' au început în forţă repriza secundă şi s-au distanţat pe tabelă la 15-12, iar în min. 40 diferenţa a crescut la cinci goluri, 20-15. SCM a găsit tot mai greu soluţii în atac, a greşit mult, iar echipa bucureşteană s-a apărat foarte bine, portarul Grubisic având multe intervenţii salutare. În min. 52, CSM Bucureşti avea 26-22, dar gazdele au cedat pe final, astfel că scorul a luat proporţii. Echipa antrenată de Adrian Vasile a câştigat cu 33-24 şi cu greu mai poate pierde calificarea în sferturi.

Foto: (c) CSM Bucureşti /facebook


Cristina Neagu, cu 13 goluri marcate, a fost desemnată cea mai bună jucătoare a partidei. O contribuţie majoră a avut şi portarul Jelena Grubisic, cu 16 mingi apărate (procentaj 41%).

CSM Bucureşti a învins-o recent şi în campionat pe SCM Râmnicu Vâlcea, cu 27-22, la Sfântu Gheorghe.

La meciul de sâmbătă au asistat 150 de persoane.

Au evoluat echipele:
SCM: Marta Batinovic (1 minge apărată), Daciana Hosu (6 mingi apărate), Diana Ciucă - Marta Lopez Herrero (2 goluri), Daria Bucur, Jelena Trifunovic, Mireya Gonzalez Alvarez (4), Alicia Fernandez Fraga, Kristina Liscevic (7), Maren Nyland Aardahl (1), Asma Elghaoui (1), Evgenija Minevskaja (1), Irina Glibko (3), Zeljka Nikolic, Elena Cristina Florica (5). Antrenor: Florentin Pera.
CSM: Jelena Grubisic (16 şuturi apărate - 41%), Denisa Dedu - Carmen Martin Berenguer (4), Laura Moisă (2), Barbara Lazovic (7), Andrea Klikovac, Elizabeth Omoregie (1), Geanina Diana Fînaru, Dragana Cvijic (1), Crina Pintea (1), Cristina Neagu (13), Siraba Dembele Pavlovic (4). Antrenor: Adrian Vasile.

Au arbitrat: Jelena Mitrovic, Andjelina Kazanegra (ambele din Muntenegru); delegat EHF: Tatjana Medved (Serbia)

Manşa secundă se va juca în data de 13 martie (ora 17:00), la Bucureşti, în Sala Polivalentă ''Ioan Kunst-Ghermănescu''.

Învingătoarea din această dublă va întâlni în sferturile de finală ale Ligii Campionilor cu câştigătoarea din duelul ŢSKA Moscova - Krim Mercator Ljubljana.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Alexandru Cojocaru)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…