Handbal feminin: CSM Bucureşti, în sferturile Ligii Campionilor, deşi a pierdut cu SCM Rm.Vâlcea (21-27)

Handbal feminin: CSM Bucureşti, în sferturile Ligii Campionilor, deşi a pierdut cu SCM Rm.Vâlcea (21-27)

CSM Bucureşti s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la handbal feminin, deşi a fost învinsă de SCM Râmnicu Vâlcea, cu 27-21 (15-11), în manşa a doua a optimilor de finală, în Sala Polivalentă ''Ioan Kunst-Ghermănescu'' din Capitală.

 CSM Bucureşti reuşise să câştige în tur, cu 33-24.

 SCM a controlat meciul de la început până la final, iar în prima repriză a condus la maximum şase goluri, cu 15-9, dar la pauză diferenţa a fost de doar patru goluri, 15-11.

 În partea secundă, echipa vâlceană s-a desprins la şapte goluri, 24-17, 25-18, însă ecartul din tur a fost prea mare pentru a fi întors.

 

Cristina Neagu a fost cea mai bună jucătoare a ''tigroaicelor'', cu 11 goluri, Barbara Lazovic a înscris 2, Sirabna Dembele Pavlovic 2, Laura Moisă 2, Crina Pintea 2, Dragana Cvijic 1, Carmen Martin 1. Denisa Dedu a apărat 9 şuturi (34%), iar Jelena Grubisic a apărat 3 şuturi.

 Pentru echipa vâlceană au înscris Mireya Gonzalez Alvarez 7, Kristina Liscevic 5, Cristina Florica 5, Maren Nyland Aardahl 3, Irina Glibko 5, Marta Lopez Herrero 1, Asma Elghaoui 1. Daciana Dedu a apărat 10 şuturi (33%).

 Au arbitrat nord-macedonenii Dimitar Mitrevski şi Blagojce Todorovski, iar delegat EHF a fost bulgăroaica Rosiţa Dimkova.

 CSM Bucureşti va juca în sferturi cu ŢSKA Moscova, care a câştigat cu 27-21 manşa secundă cu Krim Mercator Ljubljana. Krim s-a impus în tur cu 25-20.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Andreea Preda)

 

Foto: (c)  RADU TUTA / AGERPRES FOTO

 

* Mai multe imagini pe AGERPRES FOTO 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Cum ar putea o gură care se spurcă prin sex oral să ia anafura, agheasma sau să sărute sfintele icoane / Dacă î…

2 Bobonete, înfierbântat după ce-a văzut pozele hot cu Mădălina Ghenea în dormitor

3 Dezvăluiri BNR / Zborurile secrete cu tone de aur românesc la bord

4 Așa o fi?

5 Judecător / Ion Cristoiu nu a putut demonstra că nu a colaborat cu Securitatea