Handbal feminin: CSM Bucureşti, învinsă pe final de Brest în Liga Campionilor

Handbal feminin: CSM Bucureşti, învinsă pe final de Brest în Liga Campionilor

CSM Bucureşti a fost învinsă dramatic de echipa franceză Brest Bretagne Handball, cu 30-29 (14-16), sâmbătă, pe teren propriu, în Grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin.

Campioana României a avut 29-27 în min. 57, dar a ratat două atacuri, în timp ce Brest a marcat de fiecare dată, reuşind golul victoriei prin Niakate în ultimele secunde de joc.

''Tigroaicele'', care veneau după trei victorii consecutive în grupă, au avut în prima repriză un avantaj de patru goluri, 8-4, dar au încasat patru goluri la rând. La pauză, echipa antrenată de Adrian Vasile conducea cu 16-14. În repriza secundă, CSMB a avut 21-19, dar din nou a pierdut avantajul, iar apoi a fost rândul echipei din Brest să aibă avans pe tabelă, 24-22 şi 25-23. CSM a reuşit trei goluri la rând, revenind de la 26-27 la 29-27, pentru a primi apoi şi ea trei goluri consecutive.

Pentru CSM Bucureşti au înscris Cristina Neagu 10 goluri, Barbara Lazovic 5, Malin Larsen Aune 4, Elizabeth Omoregie 2, Alexandra Dindiligan 2, Carmen Martin Berenguer 1, Yvette Broch 2, Emilie Hegh Arntzen 3.

Tess Wester a apărat 9 şuturi, iar Jelena Grubisic 2.

Golurile echipei oaspete au fost reuşite de Kalidiatou Niakate 10, Coralie Gladys Lassource 4, Helene Gigstad Fauske 3, Monika Kobylinska 5, Alicia Toublanc 2, Sladjana Pop-Lazic 1, Pauletta Foppa 2, Constance Mauny 1, Eva Jarrige 2.

Cleopatre Darleux a apărat 6 aruncări, iar Sandra Toft 7.

Meciul a fost arbitrat de danezele Karina Christiansen şi Line Hesseldal Hansen, iar delegat EHF a fost italianul Marco Tosi Brandi.

În celelalte meciuri ale grupei, Buducnost BEMAX Podgorica joacă sâmbătă cu FTC-Rail Cargo Hungaria, iar duminică, BV Borussia 09 Dortmund o înfruntă pe Podravka Vegeta Koprivnica, iar Team Esbjerg primeşte vizita formaţiei Rostov pe Don.

Clasament
1. Rostov-Don 8 puncte (5 jocuri)
2. FTC-Rail Cargo Hungaria 8 p (5 j)
3. Team Esbjerg 7 p (5 j)
4. Brest Bretagne Handball 6 p (6 j)
5. CSM Bucureşti 6 p (6 j)
6. BV Borussia 09 Dortmund 5 p (5 j)
7. Podravka Vegeta Koprivnica 2 p (5 j)
8. Buducnost BEMAX 0 p (5 j)

CSM Bucureşti va juca următorul meci pe 13 noiembrie, în deplasare, cu FTC-Rail Cargo Hungaria.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Alexandru Cojocaru)

*Mai multe imagini pe AGERPRES FOTO

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Am dispus angajaţilor firmelor mele să închidă conturile la băncile austriece, iar pe viitor nu mai cumpăr motorină de provenienţă austriacă pentru c…

2 Daniela, polițista sexy care a devenit virală

3 „Nu voi mai prelungi niciun contract, cu nicio firmă cu acționariat austriac” / Primul patron important din România care „ridică piatra”

4 Rusia decide în locul lor? / Pe 16 noiembrie, Austria a semnat la București declarația statelor membre cu privire la oportunitatea extinderii spațiului …

5 VIDEO Priviți, Rusia aduce noi sute de tancuri în Ucraina! / Nu ziceau toți că a ajuns pe fundul sacului?