Handbal feminin: Denisa Dedu a revenit la antrenamentele echipei naţionale după două teste negative la coronavirus

Handbal feminin: Denisa Dedu a revenit la antrenamentele echipei naţionale după două teste negative la coronavirus

Portarul Denisa Dedu a ieşit din izolare şi a revenit la antrenamentele echipei naţionale de handbal feminin a României care participă la Campionatul European - EHF EURO 2020, după două teste negative la coronavirus, informează, vineri, Federaţia Română de Handbal.

"Denisa Dedu s-a reîntors la echipă, venind chiar în timpul antrenamentului de astăzi, după ce s-a aflat în izolare de la sosirea în Danemarca. Ea are în acest moment două rezultate negative la ultimele testări, efectuate miercuri şi astăzi. Delegaţia română a făcut demersurile necesare conform legii daneze şi regulamentului EHF pentru ca Denisa să se alăture cât mai repede lotului. Pentru a minimiza riscurile ca echipa să intre din nou în izolare, Denisei i s-a recoltat astăzi cel de-al doilea test RT PCR", anunţă FRH.

În schimb, Laura Moisă a efectuat, vineri, la rândul ei un test RT PCR, care a furnizat însă un rezultat pozitiv. Ea rămâne în continuare în izolare.

Pentru meciul cu Polonia de sâmbătă (17:00), selecţionerul României, Bogdan Burcea poate face schimbări de jucătoare pe foaia de joc până sâmbătă dimineaţa, la ora 9:00 (ora Danemarcei).

Portarul Denisa Dedu nu a făcut parte din lotul echipei României pentru meciul de debut la Campionatul European de handbal feminin - EHF EURO 2020, disputat joi, contra Germaniei, în Grupa D, şi pierdut cu 19-22.
AGERPRES (AS-autor: Marius Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Gabriela Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Încep să apară dezvăluirile „hard” despre „fratele” Tate în presa tabloidă britanică

2 Pesedistul Bădălău despre șefa CNI: Fă, mânca-mi-ai …(cuvânt obscen)…dacă nu te calc în picioare, dacă nu îmi dai sala de sport.”

3 Cea mai tare imagine cu noul președinte al Cehiei!

4 Amantlâc cu iz de telenovelă / Oana Zăvoranu a chemat Poliția acasă, după ce a descoperit ce face Ashraf

5 Foarte interesant!