Handbal masculin: România, calificată în faza a doua a preliminariilor CM 2021

Handbal masculin: România, calificată în faza a doua a preliminariilor CM 2021

Naţionala masculină de handbal a României s-a calificat, sâmbătă seara, în faza a doua a preliminariilor Campionatului Mondial din 2021, după ce Georgia a învins Italia cu scorul de 28-25 (13-11), la Benevento (Italia), în grupa a treia a din primul tur al preliminariilor.

Irakli Cikovani (HC Dobrogea Sud Constanţa) a marcat 5 goluri pentru Georgia.

România, care a trecut vineri de Georgia cu 29-24, iar sâmbătă a învins Kosovo cu 32-21, ocupă primul loc, cu 4 puncte, urmată de Georgia, 2 puncte, Italia, 1 punct, Kosovo, 1 punct. Doar prima clasată se califică în turul al doilea al preliminariilor, iar tricolorii nu mai pot fi depăşiţi în clasament indiferent de ultimele rezultate.

Duminică sunt programate ultimele două partide, Kosovo - Georgia (17:00) şi Italia - România (19:00).
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Daniela Juncu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Am dispus angajaţilor firmelor mele să închidă conturile la băncile austriece, iar pe viitor nu mai cumpăr motorină de provenienţă austriacă pentru c…

2 Daniela, polițista sexy care a devenit virală

3 „Cineva și-a uitat chiloții”

4 „Nu voi mai prelungi niciun contract, cu nicio firmă cu acționariat austriac” / Primul patron important din România care „ridică piatra”

5 „Am închis conturile la BCR. Nu mai colaborez cu firme austriece. Am anulat vacanța de schi în Austria cu angajații. La revedere Austria pe o perioadă…