Hănescu, ipoteză explozivă în cazul Simonei Halep: Ce ar fi pățit marea campioană VIDEO

Hănescu, ipoteză explozivă în cazul Simonei Halep: Ce ar fi pățit marea campioană VIDEO

Simona Halep (31 de ani, 10 WTA) a avut un final zgomotos de an, în 2022. Mai întâi, a fost divorțul ei de Toni Iuruc , pentru ca apoi să vină adevărata lovitură: testul pozitiv pe care l-a avut pentru o substanță interzisă, de categoria EPO, despre care Adevărul a scris aici pe larg.

După aceste episoade cu adevărat neașteptate, „Simo“ a început să primească, totuși, și niște vești bune. După cum a confirmat și președintele Federației Române de Tenis, George Cosac. De acum, Halep și avocații săi speră să dea marea lovitură, după cum Adevărul a explicat aici.

Simona Halep, prinsă în mijlocul unui scandal demn de Dosarele X.

Până vom vedea cum se va finaliza acest caz de dopaj, Victor Hănescu (41 de ani) a abordat subiectul în podcastul „Business Philosophy“, în dialog cu jurnalistul Romeo Chiriac. Aici, fostul ocupant al locului 26 ATP a spus, răspicat, că, în viziunea sa, Halep a ajuns să fie depistată cu o substanță interzisă, pentru cineva ar fi dorit să-i facă un rău!

Victor Hănescu

Victor Hănescu

Mi-e greu să spun ce se va întâmpla. Dar pot să spun că Simona, după cum o cunosc, nu cred că ar fi făcut ceva în mod intenționat. Cred că a fost ceva accidental sau a profitat de neatenția ei. Sau cineva a vrut să-i facă rău, pe varianta asta aș merge. Nu știu ce va urma, pentru că nu am trecut prin așa ceva, nu știu cum se judecă astfel de cazuri“, a afirmat Hănescu, în cadrul podcastului „Business Philosophy“.

Hănescu nu e primul om care înaintează o astfel de teorie. În octombrie, și Sorin Ovidiu Vântu a vorbit despre o posibilitate similară , iar Răzvan Itu, directorul general al Federației Române de Tenis, a adus în discuție un scenariu incredibil, la rândul său.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

2 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

3 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

4 VIDEO Voi ați văzut ce se întâmplă cu mașinile electrice în Germania?

5 Asta e Rusia, oameni buni!