Haos feroviar în Germania din cauza unor români: peste 1.400 de minute întârziere

Haos feroviar în Germania din cauza unor români: peste 1.400 de minute întârziere

Mai multe corturi au fost găsite între liniile de cale ferată, între Mainz Hauptbahnhof și Mombach, dar și între Mainz Hauptbahnhof și Mainz Nord. Astfel, autoritățile federale au hotărât joi seară, 2 martie, închiderea rutei. În consecință, 53 de trenuri au avut întârzieri.

Trenurile au avut o întârziere de peste 1400 de minute. FOTO Shutterstock (Arhivă)

Corturile au fost găsite de un ofițer de poliție care se afla într-un tren , conform poliției federale, potrivit Știri Disapora .

Pentru a ajunge la tabăra de corturi, oamenii traversau șinele. De asemenea, acolo erau articole de uz zilnic, saltele și gunoaie.

Poliția federală din Mainz a dat peste un grup, care era format din cinci până la zece persoane, în zona căii ferate. Autoritățile au dispus trenurilor să reducă viteza în acea zonă pentru a nu pune în pericol oamenii. Unii dintre ei au fugit în momentul în care au văzut că polițiștii se îndreaptă spre ei.

O româncă, în vârstă de 63 de ani, și un român, în vârstă de 66 de ani, au fost reținuți de polițiști. Cei doi au afirmat că voiau să doarmă între șine.

Prin urmare, autoritățile federale au decis să închidă calea ferată. Trenurile au avut o întârziere de peste 1.400 de minute.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro