Harghita: Dosar penal pe numele unui bărbat la domiciliul căruia s-au găsit arme şi trofee de cerb şi căprior

Harghita: Dosar penal pe numele unui bărbat la domiciliul căruia s-au găsit arme şi trofee de cerb şi căprior

Un bărbat de 37 ani, din comuna Plăieşii de Jos, este cercetat penal după ce, la domiciliul său, poliţiştii au descoperit mai multe trofee de cerb şi căprior, dar şi arme, despre care există suspiciunea că au fost folosite pentru braconaj.

Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Harghita a informat că, în cursul zilei de joi, poliţiştii au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară în comuna Cozmeni, la un imobil utilizat de bărbatul de 37 de ani, care era bănuit de multiple activităţi infracţionale.

"În timpul percheziţiei, poliţiştii au identificat cinci trofee de cerb, două trofee de căprior şi o armă de tir sportiv cu aer comprimat, calibrul 5,5 mm, precum şi 600 de proiectile aferente acesteia. De asemenea, au mai fost identificate şi ridicate un arc şi şase săgeţi compound şi un arc şi trei săgeţi confecţionate artizanal, susceptibile a fi fost folosite pentru braconaj cinegetic. La aceeaşi percheziţie, poliţiştii au descoperit şi o armă neletală de tip airsoft, calibrul 6 mm BB", se precizează în informarea IPJ Harghita.

Potrivit sursei citate, toate bunurile au fost ridicate, până la clarificarea situaţiei juridice a acestora, iar bărbatului i s-a întocmit dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi braconaj cinegetic. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Călin Georgescu, cenzurat pe youtube

2 Imagini cu palatul de neam prost în care locuiește Victor Ciorbea / Acum se războiește în Justiție cu foștii pri…

3 Așa o fi?

4 Adevăruri devastatoare / Cei mai deștepți dintre „băieții deștepți” care ne-au scumpit energia. Oare procurorii …

5 Șeful Poliției din Centrul Vechi: Care a fost temeiul legal al filajului asupra lui Gavriș? Comunicatele de pr…