Harrison Ford a aterizat în Sicilia pentru filmările la următoarea producţie din saga ''Indiana Jones''

Harrison Ford a aterizat în Sicilia pentru filmările la următoarea producţie din saga ''Indiana Jones''

Actorul american Harrison Ford a ajuns în Sicilia pentru filmările la cea de-a cincea producţie din saga "Indiana Jones", care se vor desfăşura în unele dintre cele mai pitoreşti şi străvechi locuri de pe insula italiană, informează EFE vineri.

Actorul în vârstă de 79 de ani a sosit joi după-amiază pe aeroportul din Catania, au confirmat managerii săi: "Da, este Indiana Jones! A fost o mare onoare să-l întâmpinăm în Sicilia", au scris ei pe reţelele sociale, mesajul fiind însoţit de câteva fotografii.

Cel mai faimos arheolog de pe marile ecrane porneşte în cea de-a cincea sa aventură în Sicilia, iar prima oprire are loc în situl antic Siracuza, în amfiteatrul grec sau în "Urechea lui Dionysos", o grotă artificială cu un ecou interesant.

Însă, el va fi prezent şi în alte locuri din Sicilia, cum ar fi labirintica insulă Ortigia, oraşul Trapani, San Vito Lo Capo sau Cefalu, un oraş amplasat între mare şi un uriaş promontoriu stâncos.

Noua producţie, în care James Mangold, regizorul "The Wolverine" (2013) sau "Logan" (2017) îl va înlocui pe Steven Spielberg, este aşteptată în iulie 2022 şi în va include în distribuţie pe Antonio Banderas.

Este a cincea parte a unei saga care s-a oprit în 2008 cu filmul "Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull", lansat după aclamatul "Raiders of the Lost Ark" (1981), "Indiana Jones and the Temple of Doom" (1984) şi "Indiana Jones and the Last Crusade" (1989). AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”