Harvey Weinstein, părăsit de soție în contextul în care scandalul de hărțuire sexuală ia amploare

Harvey Weinstein, părăsit de soție în contextul în care scandalul de hărțuire sexuală ia amploare

Producătorul Harvey Weinstein a fost părăsit de soția sa, Georgina Chapman, în contextul în care scandalul în care acesta este acuzat de hărțuire sexuală de multe nume grele de la Hollywood pare să ia amploare, relatează Entertainment Tonight.

"Mi se rupe inima pentru toate femeile care au trecut printr-o suferință extraordinară din cauza acestor acțiuni de neiertat. Am decis să-mi părăsesc soțul", a scris Chapman într-un comunicat către revista People. "Prioritatea mea este să am grijă de copii și cer media să-mi respecte intimitatea în acest moment", a adăugat ea.

Georgina Chapman, un designer în vârstă de 41 de ani, confondatoarea brandului Marchesa, s-a căsătorit cu Weinstein, în vârstă de 65 de ani, în decembrie 2007. Cei doi au doi copii împreună — o fiică de 7 ani, India, și un băiat de 4 ani, Dashiell.

Informația despre despărțirea celor doi apare după ce tot mai multe femei au vorbit public despre experiențele prin care au trecut din cauza comportamentului nepotrivit al lui Weinstein.

Gwyneth Paltrow și Angelina Jolie se află și ele printre numele grele de la Hollywood care l-au acuzat pe Weinstein de comportament nepotrivit.

În articolul din New York Times publicat marți, Paltrow a afirmat că, pe când avea doar 22 de ani, Weinstein a chemat-o în camera lui din hotelul Peninsula Beverly Hills pentru o întâlnire de lucru, care s-a terminat cu el atingând-o și sugerând să meargă în dormitor pentru masaje.

Paltrow spune că a refuzat aceste presupuse avansuri, iar apoi le-a spus despre ele prietenilor, membrilor familiei și lui Brad Pitt, care pe atunci era partenerul ei. Actorul l-ar fi confruntat pe Weinstein și, potrivit Entertainment Tonight, i-ar fi cerut cu insistență ca așa ceva să nu se mai întâmple niciodată.

Într-un interviu publicat de New York Post joi, Weinstein a spus că Georgina Chapman este "100%" alături de el și că îl ajută să devină "un om mai bun".

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”