Hillary Clinton îl caracterizează pe Trump drept ''un tip murdar'', în cartea sa ce va apărea în septembrie

Hillary Clinton îl caracterizează pe Trump drept ''un tip murdar'', în cartea sa ce va apărea în septembrie

Hillary Clinton, fosta candidată democrată la alegerile prezidențiale din Statele Unite ale Americii din 2016, l-a caracterizat pe contracandidatul său republican Donald Trump drept ''un tip murdar'', în cartea sa care va apărea pe 12 septembrie în SUA, relatează miercuri AFP.

În carte, intitulată ''What Happened'', din care canalul MSNBC a publicat miercuri două scurte extrase, Hillary Clinton povestește că, atunci când Trump s-a așezat în spatele ei, în timpul unei dezbateri anul trecut în campania electorală, simțea cum i se face pielea de găină.

''Ne aflam pe o scenă mică și mă urmărea oriunde mergeam, mă privea fix, se strâmba. Era incredibil de jenant'', scrie Hillary Clinton în cartea sa. ''Mi se făcuse pielea de găină'', a continuat ea, după care descrie sentimentele prin care trecea.

''Ce-ați fi făcut în locul meu? Ați fi rămas calmi, surâzători, ca și cum el n-ar fi mușcat constant din spațiul vostru? Sau v-ați fi întors ca să-l priviți în ochi și să-i spuneți, sus și tare: 'Înapoi, tip murdar, pleacă. Știu că adori să intimidezi femeile, dar nu și pe mine, așa că înapoi' '', scrie fost candidată democrată.

AFP notează că acestea sunt primele pagini din cartea pe care Hillary Clinton a scris-o în ultimele luni, pentru a povesti, potrivit ei, din interior despre eșecul său din campania prezidențială, precum și despre motivele pentru care ea crede că a pierdut, în special presupusele ingerințe ale Rusiei.

Hillary Clinton recunoaște în cartea sa că a înșelat speranțele a milioane de persoane. ''Am eșuat. Și am să trăiesc cu aceasta toată viața mea'', a mai spus fosta candidată democrată.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina