HOPA! Amănunte despre AUDIEREA Bombonicăi! Ce i-a interesat pe procurori la convocarea de marți

HOPA! Amănunte despre AUDIEREA Bombonicăi! Ce i-a interesat pe procurori la convocarea de marți

Avocata Maria Vasii a dezvăluit, la 100 de minute, de la Antena 3, motivul pentru care procurorii DNA au solicitat audierea fostei soții a lui Liviu Dragnea, Bombonica Prodana, în cursul zilei de marți.

 ”A fost audiată doamna Prodana în legătură cu vânzarea a trei imobile (o clădire spațiu comercial și două terenuri), în cursul anului 2009. Înțeleg că procurorii au vrut să vadă dacă acele tranzacții au fost efectuate pentru prețuri reale sau nu. A fost o audiere în care nu am nimic să reproșez. Nu am văzut nimic exagerat. A durat o jumătate de oră, pentru că a fost o audiere punctuală. Era necesară o asemenea clarificare pentru că noi așteptăm rezultatul anchetei procurorilor tocmai pentru ca, în spațiul public, să se calmeze spiritele”, a spus avocata Maria Vasii.

Fosta soţie a lui Liviu Dragnea, Bombonica Prodana, a fost audiată marți în dosarul Brazilia, în calitate de martor. În acest moment, este vorba despre un dosar in rem în care urmărirea penală a fost începută doar pentru fapte de corupţie, nu și pentru persoane. 


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Cum juca Becali barbut cu un judecător! Dezvăluiri incredibile despre căcatul în care se scaldă Justiția din R…

3 Voi știți cine e marmota asta?

4 VIDEO Un activist civic, bătut de faţă cu poliţiştii în Buzău

5 Din jurnalul secret al unui arhitect despre Casa Poporului