HOPA! Până și PLUS îi bate obrazul lui Barna! Valeriu Nicolae: Dacă aș fi Dan Barna asta aș fi scris - A vorbit gura fără mine

HOPA! Până și PLUS îi bate obrazul lui Barna! Valeriu Nicolae: Dacă aș fi Dan Barna asta aș fi scris - A vorbit gura fără mine

„Dacă aș fi Dan Barna asta aș fi scris (...) A vorbit gura fără mine. Știu că a sunat îngrozitor de arogant. M-am surprins pe mine însumi cu tâmpenia asta”, a scris pe contul său de Facebook Valeriu Nicolae, după ce liderul USR a declarat că, dacă ar fi fost președintele României, „drama de la Caracal nu s-ar fi întâmplat”.

Fragmentul din interviul acordat de Dan Barna la TVR, miercuri seara:

„Realizator: Cum ar fi arătat România cu dvs președinte zilele astea, ce ati fi făcut altfel?

Barna: (minutul 22) Eu vreau să cred că, dacă eu aș fi fost președinte, drama de la Caracal nu s-ar fi întâmplat (pauză)

Realizator: Ăsta e un lucru mare.

Barna: ...pentru că nu a fost un incident nefericit, ci efectul unei degradări continue de ani de zile aceea ce înseamnă funcționarea instituțiilor statului”

Valeriu Nicolae, care a demisionat în 19 aprilie din PLUS, partidul lui Dacian Cioloș, a scris pe pagina sa de Facebook cum ar fi reacționat dacă ar fi în locul lui Dan Barna, după declarația de la TVR:

„Dacă aș fi Dan Barna asta aș fi scris după ce aș fi verificat cu Redteam-ul ăla care ar trebui să existe.

A vorbit gura fără mine. Știu că a sunat îngrozitor de arogant. M-am surprins pe mine însumi cu tâmpenia asta. M-am gândit de multe ori că riscul oamenilor care sunt în poziții de forță este să înceapă să creadă și ei în prea sfințenia lor. Prea sfințenie desigur puternic încurajată de polarizare și conformism. Lucruri de care din păcate USR-ul nu e lipsit. Șuturile, bine meritate de altfel, sunt o lecție bună. Îmi pare rău că am spus o gugumănie. Sper să mă ajute să fiu mai bun data viitoare. Pot fi un președinte bun dar asta nu înseamnă că nu greșesc sau nu voi greși. Și voi, suporterii și adversarii mei mă puteți ajuta să învăț din prostiile mele. Îmi pare sincer rău și îmi cer scuze.
#nucaei
#nutotei

PS. Dan a spus la TV "Eu vreau să cred că, dacă eu aş fi fost preşedinte, drama de la Caracal nu s-ar fi întâmplat..."


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”