HOPA! Rareș Bogdan: Câte Clanuri Interlope controlează politicieni de la vârful PSD și ALDE?

HOPA! Rareș Bogdan: Câte Clanuri Interlope controlează politicieni de la vârful PSD și ALDE?

Rareș Bogdan: Câte Clanuri Interlope controlează politicieni de la vârful PSD și ALDE? Care sunt legăturile dintre Clanurile Interlope și fruntașii PSD în județele Olt, Dolj, Mehedinți, Giurgiu, Brăila, Galați, Buzău, Ialomița, Gorj, Hunedoara, Botoșani, Neamț, Tulcea, Teleorman, Călărași?

Ce a scris pe Facebook europarlamentarul PNL:

„Cine si cand i-a informat pe Interlopi? Ce au vrut sa acopere si cine a avut atat de mult cinism? Cate Clanuri Interlope controleaza politicieni de la varful PSD si Alde? Care sunt legaturile dintre Clanurile Interlope si fruntasii PSD in judetele Olt, Dolj, Mehedinti, Giurgiu, Braila, Galati, Buzau, Ialomita, Gorj, Hunedoara, Botosani, Neamt, Tulcea, Teleorman, Calarasi?

„Aveti idee in cate judete sunt interlopii frati cu politistii? Dar cu politicienii locului? Adica sefii Politiei Romane, pusi de baronul PSD in functii, cei din zona respectiva participa la chermeze, paranghelii, incuscriri, botezuri si nunti sau iau bani si spala bani prin retele interlope? In minim 14 judete se cunoaste situatia si nu se face nimic? Stiti in ce judete si la cate campanii electorale au fost folositi interlopi si clanuri tiganesti pentru strangere de voturi? Aveti idee de ce nimeni NU a facut nimic pana acum? Stiti de ce?
Daca nu reformam, daca nu schimbam, daca nu spunem adevarul, Romania se va prabusi iremediabil. De data asta lucrurile stau mult mai prost decat par a fi. Legaturile bolnavicioase dintre Interlopi, Clanuri si POLITICIENI PSD captivi acestora sunt mult mai grave si puternice decat ne putem imagina.”, mai scrie Rareș Bogdan într-o nouă postare.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro