Hopa! Simona Halep, la buricul gol și în tandrețuri cu Mouratoglou...

Hopa! Simona Halep, la buricul gol și în tandrețuri cu Mouratoglou...

Toată lumea încerarcă să dea filmul evenimentelor înapoi pentru a găsi momentul în care Simona Halep ar fi ingerat substanța interzisă. Momentele de dinaintea Turneului de la New York sunt „interesante”, scrie newsweek.ro .

Halep a fost suspendată de Federația de Tenis și riscă o suspendare finală de 4 ani.

Cum a devenit Simona „suspectă”

Suspiciunea de dopaj a lui Halep a fost declanșată de sticluța din care a fost surprinsă că bea în timpul ultimului circuit pe care l-a efectuat în America de Nord pe traseul turneelor din Statele Unite și Canada: Washington – Toronto – Cincinnati – US Open (New York).

Între timp se pare că ar fi fost vorba de o băutură brevetată de nutriționistul neozeelendez Glenn Kearney Kearney a brevetat, împreună cu Andy Murray și Eva Carneiro (medicul dat afară în 2015 de Jose Mourinho de la Chelsea), un supliment de colagen lichid de înaltă rezistență, conceput pentru sportivii de performanță: TRR Nutrition, o gamă care are ca produs de vârf Advanced Collagen.

La masă și la shopping?

Simona Halep și Patrick Mouratoglou au făcut activități extrasportive în timpul șederii lor la New York, acolo unde sportiva din România a fost depistată pozitiv cu roxadustat.

Românca a mers la shopping împreună cu antrenorul ei, francezul Patrick Mouratoglou, cei doi simțindu-se excelent unul în compania celuilalt.

Imaginile dau apă la moară celor care spun că e posibil ca sportiva să fi consumat alimente și în afara celor puse la dispoziție de organizatorii turneului.


Citește și:

populare
astăzi

1 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

2 Misterul bărbatului răpit din parcarea Cortina Residence din Sectorul 1

3 Nu are noroc în dragoste și a ieșit cu 6 bărbați în 7 luni ca să-și găsească „jumătatea”

4 VIDEO „Femeile din România și cele din Italia sunt foarte diferite”

5 Știați cine sunt persoanele care inspectează Sfântul Mormânt încă din Vinerea Mare, înainte de miracolul Luminii Sfinte?