Horoscop 18-24 noiembrie. Gemenii vor simți presiuni din partea apropiaților, iar Racii sunt neliniștiti

Horoscop 18-24 noiembrie. Gemenii vor simți presiuni din partea apropiaților, iar Racii sunt neliniștiti

Laura, astrolog a vorbit despre horoscopul perioadei 18-24 noiembrie. Berbecii au oportunități și au șansa să încerce lucruri noi, iar racii sunt neliniștiți. Vedeți ce spun astrele.

Horoscop 18 - 24 noiembrie / Foto: Arhivă

Berbec

Aveţi oportunităţi pentru care ar merita să acţionaţi, să vă interesaţi, dar e indicat să vă ocupaţi fix de munca de cercetare şi să nu iniţiaţi acum contracte sau negocieri. Puteţi cere opinii, să vă consultaţi şi să plecaţi urechea la părerea atât a prietenilor, cât şi a unor specialişti în domeniul vizat, să faceţi planuri. O mică cursă cu obstacole poate să apară în cale pe plan familial, influenţată de ambiţiile profesionale care vă acaparează timpul şi gândurile.

Aveţi de făcut reaşezări mentale şi realinieri relaţionale, să vă eliberaţi de persoane cu care nu mai aveţi prea multe în comun şi să faceţi loc pentru altceva. E un moment în care trebuie să ştiţi ce aţi vrea să puneţi în loc, să fiţi mai siguri pe preferinţele şi nevoile curente. Puteţi relua un hobby din trecut, să vă lăsaţi creativitatea să zburde, dar e important să faceţi acea curăţenie înainte. Aveţi grijă la accidentări casnice şi la fondul tensionat din cămin care trebuie stins şi gestionat diplomat.

Taur

Pe planul carierei sau al imaginii publice, pot veni frustrări legate fie de faptul că vi se pare că procesul de avansare este încetinit, fie nu sunteţi mulţumit de nivelul funcţiei care vi se oferă. Se pune în discuţie tema banilor pe care îi veţi primi, aveţi parte de negocieri, renegocieri dar ar fi mai benefic să nu semnaţi contractele acum şi să vă limitaţi la a stabili clauzele cât mai aproape de dorinţele personale.

Discuţii vor fi, inclusiv pe planul familial, cei dragi vor considera că sunteţi prea pretenţios, că ambiţiile sunt prea mari şi astfel veţi avea de luptat pe mai multe fronturi. Răbdarea e importantă, rezultatele financiare vor fi cele aşteptate, dar nu din prima, va trebui să nu vă aruncaţi la prima ofertă şi să staţi în expectativă cel puţin până spre sfârşitul acestei perioade. Starea de agitaţie şi nelinişte poate avea consecinţe asupra imunităţii şi să vă predispună la răceli sau alergii sezoniere.

Gemeni

Resimțiți orice vi se oferă, ca o presiune suplimentară pusă de ceilalți pentru a-i recompensa ulterior. Luați inițiative constructive pentru viitor, profitați de sprijinul care vi se oferă, mai ales de cel material. Faceți descoperiri referitoare la comportamentul câtorva persoane din anturaj care vă pot aduce dezamăgiri, dar dacă priviți asta ca pe o ocazie de a căuta noi conexiuni și relații, deveniți ceva mai optimist. Apreciați obiectiv realitatea, ce primiți și ce se așteaptă în mod concret. La voi intuiția nu funcționează la maxim și apar răbufniri de nervi în fața cui nu trebuie.

Nu este de dorit să vă supraîncărcați cu întâlniri, deși îngăduința de sine poate provoca o scădere a interesului.

Sunteți prea sensibil la mediu, vă schimbați brusc părerea iar ceilalți rămân cu impresia că, fie vreți să șocați prin atitudine, fie nu vă pasă de nimeni. Iar de fapt, doar încercați să calculați mental cum să procedați pentru a face ca toate lumea să câștige. Sunt importante relaxarea și ritualurile de îngrijire a organismului, masaje.

Rac

Veți avea un mental activ însă, în prima jumătate din săptămână, el se va manifesta prin agitație și neliniște care, drept e că poate crea apariția unei activități viguroase, dar nu poate contribui și la rezultatele necesare. Trebuie să nu aveți o încredere excesivă în voi, în special în zonele financiare, deoarece există pericolul unui calcul greșit, a unor decizii pripite care pot duce la pierderi de bani și dezamăgire. De asemenea, nu ar trebui să aveți încredere în informații neconfirmate, deoarece nici ofertele dubioase nu vor aduce beneficii. Eventuala grabă și credulitate fi folosite de alții în favoarea lor. Autoamăgirile, iluziile, dorința de a închide ochii asupra unor probleme dificile nu sunt excluse și aduc pierderi.

În a doua parte, situația se va stabiliza, iar o cantitate mare de informații și dialoguri interesante vor veni. Acest lucru vă permite să luați în considerare noi propuneri promițătoare, atât în ceea ce privește munca, cât și pe planul afectiv.

Citiți articolul integral pe Click!

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”