Horoscop 3-9 martie. Nativii care riscă un divorț și zodia care se întoarce la fosta iubire

Horoscop 3-9 martie. Nativii care riscă un divorț și zodia care se întoarce la fosta iubire

Ce spun astrele în perioada 3 - 9 martie: realizat de astrologul Lorina, horoscopul săptămânal cuprinde predicții complete pentru toate semnele zodiacale. Racii care au decis să acorde o noua șansă unei vechi relații trebuie să fie atenți să nu confunde atracţia fizică cu marea iubire! Iar partenerul de căsătorie al Leilor devine mai independent și mai agresiv. Este posibil ca el să deschidă subiectul unui eventual divorţ.

FOTO Shutterstock

BERBEC

Primele trei zile s-ar putea dovedi în continuare stabile și favorabile. Totuși, planurile personale pot intra în conflict cu planurile celor din jur, iar dacă se va petrece asta, veţi stârni invidii și răutăţi. Norocul vostru este că aveţi în spate conducerea și colegii care, în mod tacit, vor aproba acţiunile pe care doriţi să le faceţi. Este important să ţineţi proiectele la secret, să nu pierdeţi simţul realităţii în această perioadă, pentru a putea acţiona flexibil, în funcţie de circumstanţe. Energia mentală poate să răspundă în mod negativ la tensiunile astrale, motiv pentru care puteţi să vă simţiţi obosiţi, slăbiţi sau chiar bolnavi. La locul de muncă bat schimbările pe termen lung la ușă, încât nu e vreme de odihnă din această direcţie. Va trebui să luaţi activ parte, să vă implicaţi și să vă stabilizaţi poziţia acolo.

TAUR

Este important să ocoliţi colţurile ascuţite în relaţiile de prietenie, să puteţi schimba atenţia și înverșunarea dacă vă simţiţi provocaţi, să vă odihniţi mai mult și să găsiţi divertismente pe placul vostru. Nenumăratele griji și problemele de muncă, instabilitatea în afaceri pot crea o atitudine negativă. Va fi dificil să ajungeţi la un acord cu alţii, să luaţi decizii monetare reciproc avantajoase, mai ales că veţi fi intoleranţi la orice fel de slăbiciune și lipsă de obligaţie. Emoţiile se pot aprinde din orice motiv dacă le daţi voie, așa că va fi greu să vă concentraţi asupra principalelor lucruri și să ajungeţi la un compromis asupra problemelor dificile. Această perioadă poate fi însoţită de agresivitate în lumea exterioară, astfel încât, întâlnirile importante, discuţiile, clarificările se pot dovedi a fi nereușite și pot da naștere și mai multor probleme. Nu și dacă acceptaţi suportul oamenilor dragi.

GEMENI

Energiile favorabile sunt până pe data de 6 și vă vor face mai calmi la ceea ce se întâmplă, încât să nu puneţi paie pe foc și să neteziţi colţurile ascuţite, momentele controversate atunci când va fi nevoie. Apoi, perioada următoare, se vor finaliza lucruri, proiecte de carieră sau va trebui să echilibraţi situaţiile de acasă cu cele de la muncă. Sectorul parteneriatelor în afaceri sau de căsătorie se activează și veţi interacţiona efectiv pe aceeași frecvenţă. Vin, deci, zile numai bune pentru implementarea planurilor comune pe termen lung, pentru începerea unei afaceri comune, pentru proiecte creative, precum și pentru dezvoltarea dragostei în relaţiile de cuplu, pentru căsătorie și semnarea acordurilor oficiale. Cu toate aceastea, nu uitaţi să vă odihniţi, pentru a avea energie în noile proiecte care se întrevăd pentru viitorul apropiat.

RAC

Va fi o perioadă aglomerată, iar dacă sunteţi obosiţi și fără vlagă, atunci este indicată o pauză. Asta depinde numai de voi, dacă doriţi să continuaţi efortul sau dacă e potrivită puţină retragere pentru reîncărcarea bateriilor. Afectiv, pentru aceia care până acum s-au întors la o fostă iubire, devine clar că sentimentele nu au dispărut, iar între voi există încă ceva nerezolvat și nesigur. Atenţie, totuși, să nu confundaţi atracţia fizică cu marea iubire! Alţii, speră-n secret la pasiunea descoperită la distanţă, eventual pe reţelele de socializare. Aveţi grijă să nu picaţi în capcana propriilor scenarii și filme din mintea voastră. Dacă sunteţi căsătoriţi, nu cereţi multe de la partener, deoarece poate fi mai ocupat cu afacerile sale, cu problemele de muncă. Se pare că acestea nu au întotdeauna succes. Așadar, aveţi grijă în cine vă încredeţi.

LEU

În viaţa personală se vor amesteca o varietate de subiecte externe. În relaţiile de familie vor exista dezacorduri dacă vă veţi încăpăţâna să nu iertaţi ceva celuilalt. Sunt zile în care ecourile vechilor nemulţumiri vor deveni mai puternice, iar căutarea vinovatului este mai activă. Încercaţi să lăsaţi trecutul la locul lui, pentru că ceea ce a fost înainte nu interferează cu prezentul. Relaţiile maritale au și ele jar la tălpi, căci partenerul de căsătorie devine mai independent și mai agresiv. Este posibil ca el să deschidă un subiect important despre schimbarea vieţii și chiar despre un eventual divorţ. Dacă este într-adevăr așa, atunci tema despre împărţirea proprietăţilor comune va fi activată imediat, ba chiar amplificată de intrarea lui Saturn în Pești. Pentru nativii necăsătoriţi, situaţia este mai bună. Se pot rezolva amiabil problemele de coabitare, depășind rezistenţa părinţilor nemulţumiţi.

FECIOARĂ

Nu vă așteptaţi ca cei din jurul vostru să ghicească motivele stării voastre de spirit. Dacă nu sunteţi în apele voastre, cereţi familiei răgaz, să vă implice în treburile interne cât mai rar posibil. Ei vor înţelege cu siguranţă și vor păstra pacea și liniștea în casă. Cei aflaţi în cuplu, împreună cu partenerul de căsătorie pot merge în vizită la prieteni, Se pot plimba, pot face împreună lucruri relaxante care să atenueze disensiunile din ultima vreme. Într-o relaţie romantică neoficială, veţi deveni mai pragmatici pentru că vă cunoașteţi propria valoare. Simpatizanţii vor fi aceia care vă vor ajuta să vă simţiţi în siguranţă financiar. Fiţi voi înșivă, dar dacă vreţi să surprindeţi pe alţii, schimbaţi ceva în aspectul sau stilul de comportament. Nu uitaţi să acordaţi prioritate odihnei, căci stresul vă poate ajunge din urmă și poate avea consecinţe pe termen lung.

BALANȚĂ

Veţi fi în companii plăcute, veţi avea conversaţii interesante, noi moduri de gândire, totul ca să fiţi mulţumiţi de atmosfera din jur. De asemenea, sunt posibile și întâlniri de dragoste, apeluri și corespondenţă, ori este posibil să vă reuniţi cu cei pe care nu i-aţi văzut de mult timp sau cu care aţi pierdut contactul. Unii pot deveni cunoscuţi pe cale literară, de publicitate, veţi avea multe șanse de succes nu numai datorită talentelor, ci și conexiunilor, inclusiv prin publicitate. Dar după 5, sugerez o atenţie mai mare la prieteni și nu amestecaţi relaţia cu banii. Nici nu îi împrumutaţi pe ei, dar nici voi nu luaţi ceva de la ei. Orice promisiuni se stabilesc între voi, referitor la finanţe, nu se vor împlini la termen. Tot atunci, nu vă faceţi speranţe deșarte privind o viitoare avansare în funcţie și nici nu vă fixaţi obiective pe un viitor îndepărtat.

SCORPION

Continuaţi să vă încredeţi în intuiţie. Aveţi atenţie în jurul datelor de 4 și 5 la relaţia cu șefii sau cu unul dintre părinţi, căci ei vor avea altă viziune, iar de aici se poate isca un conflict. Pentru voi devine aglomerată casa creativităţii și acolo trebuie să vă îndreptaţi în mare parte energia. Tot acolo puteţi descoperi noi modalităţi de câștig, noi surse de venit. Deși banii nu sunt prioritate în viaţa voastră și nici nu aveţi un punct forte în a-i gestiona practic, de data asta ei atrag atenţia. Câștiguri și proiecte profitabile vin, așa că luaţi măsuri în direcţia asta. Problema e că dacă banii vin ușor, din noroc și investiţii riscante, la fel de repede se vor duce. Exagerat de încrezători în norocul vostru, riscaţi să vă păcăliţi, să faceţi greșit calculele ori să vă mintă alţii. Aceia care știţi ce vreţi, luptaţi ca să vă atingeţi obiectivele, însă aveţi nevoie și de anumite circumstanţe favorizante, de conexiuni puternice.

SĂGETĂTOR

Frământările interioare pot fi arzătoare, va fi o perioadă dificilă pentru majoritatea nativilor în privinţa partenerilor. Este important să fiţi precauţi în declaraţii și credinţe, să vă înfrânaţi impulsurile emoţionale și să controlaţi încrederea în sine, mai ales atunci când comunicaţi cu ceilalţi. Contrar, riscaţi dușmănii sau să jigniţi pe cineva din întâmplare. Va fi dificil să se ia decizii pozitive în privinţa multor probleme din cauza acţiunilor ilogice, a deciziilor proaste, a dorinţei de confruntare, a egoului inflamat. E exagerat de accentuată tendinţa spre dispute, capricii, stări de spirit schimbătoare. Abia de pe data de 9 poate va începe o perioadă mai productivă, mai creativă, iar voi, nu numai că veţi fi bine orientaţi în prezent, dar veţi putea fi adevăraţi vizionari, veţi putea înţelege principalele sarcini, calcula oportunităţile financiare și evalua opţiunile.

CAPRICORN

Tensiunile mentale vă pot influenţa negativ starea de sănătate, plus că drumurile la mare distanţă pot fi presărate cu situaţii iluzorii. Dacă daţi frâu liber gândurilor, va fi greu să faceţi faţă efortului, muncii, agitaţiei, problemelor medicale. Pe lângă faptul că vă plătiţi erori trecute, nici măcar partenerii nu vă vor ajuta. Este posibil ca, pe fondul unui complex de vinovăţie, de rușine faţă de neputinţa și slăbiciunile voastre, să reacţionaţi brusc la atacurile celorlalţi, punând paie pe foc în relaţii. Riscaţi să fiţi superficiali și neglijenţi în declaraţii, iar cei care pândesc vor fi încântaţi să folosească acest lucru în propriile scopuri. Resentimentele stratificate și îndoielile vă împing să reacţionaţi, dar nu o faceţi bine. Poate că ceva bun tot ar ieși din asta, pentru că cercul social se poate schimba radical, iar voi vă veţi alătura oamenilor noi cu puncte de vedere și interese similare.

VĂRSĂTOR

Este un moment bun pentru a vă îmbunătăţi și a umple golul din buzunare, a vă schimba imaginea, a experimenta cu aspectul fizic. Relaţiile cu partenerii de afaceri sau de căsătorie nu se bazează pe încredere și nu există nici capacitatea de a vă sprijini pe umărul unei persoane dragi sau de a vă simţi protejat și iubit. Toate astea credeţi că sunt cele mai semnificative pentru voi. Nici vorbă! Voi sunteţi unica voastră bază de susţinere. Să nu credeţi că veţi consolida pe viitor relaţiile sau că veţi simţi spiritul de echipă și sprijinul celorlalţi! Veţi muta munţii singuri, dar partea bună e că chiar veţi reuși. După data de 6, se petrec evenimente dinamice în exterior și vă veţi confrunta cu capriciile altora. Axaţi-vă pe multă comunicare calmă, pe adunat de date, întâlniri informale și de afaceri. Acesta este un moment favorabil pentru formarea de noi legături, pentru semnarea de documente, pentru drumuri scurte care rezolvă lucruri.

PEȘTI

Va trebui să vă ocupaţi de mai multe lucruri în același timp, inclusiv să aveţi grijă de cei dragi. Este posibil să fiţi nevoiţi să rezolvaţi disputele și conflictele altor persoane, precum și tensiunile pe care le-aţi putea avea cu colegii și șefii. În același timp, tebuie să vă puneţi pe voi pe primul loc. Trebuie să fiţi foarte atenţi la vorbele cuiva mai tânăr din familie, deoarece va avea tendinţa să vă ascundă lucruri. La fel de atenţi să fiţi și dacă aveţi defecţiuni în casă și chemaţi meseriașii să vă repare. Pot fi lucrători îndoielnici, care să nu se ţină de treabă. Călătoriile la mică distanţă, întâlnirile importante și evenimentele pot schimba ceva și va trebui să faceţi ajustări. Nu ar trebui să aveţi încredere în toate propunerile care pot părea tentante, căci ele vor necesita prea multe investiţii suplimentare sau vor limita libertatea. Însă vor fi și unele care să merite atenţia.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”