Horoscop rune 1-7 mai. Ce anunță Mihai Voropchievici

Horoscop rune 1-7 mai. Ce anunță Mihai Voropchievici

Cunoscutul numerolog Mihai Voropchievici vine cu horoscopul runelor pentru prima săptămână din luna mai. Ultima lună de primăvară vine cu provocări pentru câteva zodii, în timp ce altora le merge din plin.

Horoscop rune FOTO click.ro

Pentru nativii din zodia Berbec se anunță o perioadă normală, relatează fanatik.ro O veste bună pentru aceștia este că cineva apropiat lor va avea parte de o sănătate perfectă în această lună.

Taurii nu sunt atât de norocoși. Ei vor traversa o săptămână mai grea. E nevoie ca nativii din zodia Taur să dea dovadă de forță. Săptămâna care vine aduce provocări pe plan financiar, dar și al sănătății. Cu răbdare, vor reuși să treacă și perioada mai complicată.

Gemenii vor avea parte de revigorare și de o renaștere în planul tuturor disponibilităților. Și financiar va fi la fel.

Cei născuți în zodia Rac vor primi vești bune în intervalul 1-7 mai 2023. Ar putea să primească un cadou surpriză sau chiar o sumă conssitentă de bani.

Leii primesc un cadou minunat

Pentru Leu, runa spune că este aproape o certitudine faptul că cineva care se gândește intens la ei le va trimite un cadou minunat.

Fecioarele se vor simți protejate în săptămâna 1-7 mai. Vor fi ferite de toate atacurile forțelor malefice înconjurătoare. Cu alte cuvinte, în perioada 1-7 mai, Fecioarele au protecție divină totală.

Balanțele ar trebui să-ți facă bagajele pentru că astrele anunță o călătorie.

Pentru Scorpioni, săptămâna nu va fi prea bună. Sunt avertizați să fie extrem de prudenți în tot ceea ce întreprind: cum acționați, cu cine vorbiți, ce angajamente vă luați și ce afaceri doriți să faceți. Ar fi mai bine să amâne toate planurile pentru o viitoare perioadă benefică.

Averetisment pentru Săgetători

Săgetătorii sunt sfătuiți să nu se mai gândească la trecut, să lase necazurile în urmă și să se pregătească pentru o săptămână mult mai bună decât care tocmai s-a încheiat.

Capricornii trebuie să aibă răbdare și să nu forțeze mâna norocului. Surprizele plăcute vor veni, dar trebuie să mai aștepte.

Vărsătorii se vor afla în fața unui adevăr important care le poate schimba viața. Totul ține demaniera în care au acționat în trecut. În funcție de acest lucru, ei pot primi niște înștiințări, comunicări, lucruri care aduc schimbări în existența lor.

Peștii îl au pe Wunjo, anunță Mihai Voropchievici . Ei câștigă pe toate planurile. Vor avea o săptămână bună și vor realiza tot ceea ce ăși propun.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale