Horoscop săptămânal 24 - 30 septembrie 2022: Gemenii au probleme în a accepta ajutorul celor din jur

Horoscop săptămânal 24 - 30 septembrie 2022: Gemenii au probleme în a accepta ajutorul celor din jur

Horoscopul săptămânii 24 - 30 septembrie 2022 vine cu previziuni astrale complete, realizate de astrologul Click!, Lorina, pentru fiecare dintre cele 12 zodii.

Horoscopul săptămânii 24-30 septembrie Foto Shutterstock

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL BERBEC: 24 septembrie - 30 septembrie 2022

Veştile bune le primiţi în urma deplasărilor şi solicitărilor făcute acum, indiferent că vorbim de eliberarea unui act sau de semnături, răspunsuri de care aveţi nevoie în activitate pentru a trece la următoarele etape. Partea care vă sâcâie va fi cea de pregătire, de a aduna documentele necesare şi de a face dosare sau a vorbi cu foarte multă lume până să ajungeţi să aveţi ceva concret rezolvat.

Relaţionarea trebuie să fie una de ajutor reciproc şi să nu vă lăsaţi înfrânt de oboseală încât să răbufniţi faţă de persoane care nu sunt responsabile de starea zilnică. Eliberarea vine spre sfârşitul perioadei când începeţi să simţiţi că faceţi drumurile cu folos, cu rost şi atunci vă veţi mai relaxa.

Atenţie la modul cum umblaţi, cum mergeţi pentru că zona picioarelor e vulnerabilă, iar din grabă pot apărea incidente! Un mod bun de a vă ocupa mintea cu altceva ar fi să deschideţi subiectul unei mici vacanţe.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL TAUR: 24 septembrie - 30 septembrie 2022

Acceptați că anumite persoane rămân în viața voastră cu un anume scop și încetați să mai fugiți de ceea ce credeți că e o responsabilitate în plus pe care nu o doriți. Vă stabilizați mult mai ușor dacă spuneți Da inevitabilului și vă dați voie să vă bucurați de clipe plăcute alături de unii oameni, chiar dacă nu îi înțelegeți până la capăt sau nu sunteți mereu pe aceeași lungime de undă.

Trăiți prezentul, luați ce e mai bun din el și renunțați la rezistență. Sunteți în centrul atenției, aveți susținere energetică, starea fizică și cea mentală sunt la înălțime. Starea psihoemoțională fluctuează, nu vă convin unele aranjamente, relațiile cu membrii familiei au nevoie de reorganizare în ideea că s-ar putea să simțiți nevoia de mai multă independență. Puteți trece prin stări de nesiguranță, să nu mai aveți încredere, lucru care se poate răsfrânge și pe corpul fizic.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL GEMENI: 24 septembrie - 30 septembrie 2022

Relaţiile complicate trebuie acum lăsate deoparte. Amânaţi discuţiile care se vor a fi lămuritoare dar se dovedesc în final mai păguboase decât aţi anticipat. Şi nu e vorba de pierderi băneşti, cât se vor îndepărta oameni care vă ajută iar în general au avut în minte intenţii bune.

Nu reuşiţi să vedeţi mâna întinsă şi nu înţelegeţi acum forma în care primiţi sprijin de la cei din jur, iar asta vă poate face să reacţionaţi disproporţionat sau nepotrivit. Orientaţi-vă către zona de planificare,de a face strategii de acţiune pe diverse domenii pentru următoarea perioadă,staţi mai retras şi nu vă lăsaţi atras la evenimente cu multă lume nouă măcar până spre sfârşitul perioadei.

Bucuraţi-vă de compania partenerului, el vă cunoaşte reacţiile. Reevaluaţi bugetul familiei, cheltuielile efectuate şi stabiliţi un plan de acţiune, obiective comune căminului dar şi necesarul la care ţintiţi pentru interesele individuale.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL RAC: 24 septembrie - 30 septembrie 2022

Dispoziţia nu e dintre cele mai strălucite, vă puteţi simţi tras în mai multe direcţii, aveţi ambiţii pe care aţi vrea să le vedeţi îndeplinite dar ele se realizează sub altă formă decât cea imaginată. Vă lăsaţi curpins de confuzie, nostalgie şi nu prea vă bucuraţi de rezultate. Perioada o resimţiţi ca fiind cu suişuri şi coborâşuri emoţionale şi profesionale, aveţi momente de revelaţie şi recunoştinţă pentru ca apoi să coborâţi în butoiul cu melancolie iar cei din jur să rămână miraţi sau să nu înţeleagă ce s-a schimbat.

Trebuie să balansaţi perioadele dedicate muncii, nu vă lăsaţi acaparat, nu insistaţi să staţi peste program până când lucrurile se aşează exact în forma din minte. Dacă obţineţi rezultate trebuie să vă opriţi şi să ieşiţi să sărbătoriţi cu colegii, şefii ori să treceţi la alte proiecte. Imaginaţia este activă şi vă face să interpretaţi eronat unele reacţii ale colegilor. E important să petreceţi timp împreună pentru a cunoaşte mai bine persoanele cu care colaboraţi.

Citește horoscopul săptămânal complet pe Click.ro

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…