Horoscop săptămânal 3 - 9 noiembrie. Două zodii trec prin schimbări importante în ultima lună de toamnă

Horoscop săptămânal 3 - 9 noiembrie. Două zodii trec prin schimbări importante în ultima lună de toamnă

În perioada 3-9 noiembrie, două zodii trec prin schimbări importante în prima jumătate a ultimei luni din toamnă.

Horoscop

Berbec

Săptămâna va pune în fața voastră o sarcină dificilă referitoare la cum să transformați o veche prietenie în ceva mai mult? Încă nu aveți curajul, dar aici faceți un pas decisiv ca să obțineți ceea ce doriți!

E o perioadă bună pentru a pleca în excursie, în locuri necunoscute. Acest lucru este valabil mai ales pentru cei care preferă să stea pe scaune. Soții devin prietenoși și nu numai că veți rezolva împreună probleme dificile de zi cu zi, cu condiția să găsiți și timp pentru plimbările romantice. Aceasta va întări perfect relația dacă ea este relativ diminuată.

Cuplurile divorțate completează procedurile de partajare a proprietății comune și se pare că nu se vor mai întoarce la ele. Așadar, pentru aceștia, tot înainte, spre o viață diferită!

Pluto continuă să pună presiune și să vă testeze rezistența emoțională, punându-vă față-n față cu diferite experiențe intense de viață, mai ales dacă sunteți născuți în ultimul decan al zodiei.

Taur

Primele 3 zile vor veni cu o oarecare stare de disconfort, căci veți avea tendința de a provoca,a lupta, a vă lua la întrecere cu interlocutorii, așa încât comunicarea se poate dovedi un fiasco. Abia după ce vă războiți veți deveni mai prietenoși, mai calmi, va crește capacitatea de a convinge, iar ideile voastre îi vor impresiona pe ceilalți, astfel încât mulți vor dori să participe la planuri comune și să dezvolte împreună cu voi noi direcții strategice. Trebuie doar să vă bazați pe socotelile voastre și nu pe propunerile venite dinspre alții,căci acelea nu vor fi viabile.

În domeniul sentimental, veți fi preocupați în special de impresia pe care o faceți asupra celorlalți, pe opiniile și părerile lor. Pentru voi va fi important să vorbiți nu doar cu alesul față-n față, ci și despre alesul vostru cu persoanele apropiate vouă.

Zona socială, de relații, chiar de parteneriate are energie și activitate intensă, iar situațiile ce vin de acolo sunt greu de coordonat și gestionat.

Gemeni

Veți avea grijă de cei dragi, deși acest lucru vă ia tot timpul vostru liber. În dragoste, nu vă sfătuiesc să experimentați relații noi și neobișnuite, moderne, pentru că dorința de independență poate afecta relația de căsătorie și riscați despărțirea. Acum, viața de cuplu este percepută ca un examen dificil și serios, ca o datorie sau o lecție karmică. Puteți avea probleme neașteptate în familie.

Unuia din membri îi va fi greu să tolereze limitările care au apărut în viața sa ori să accepte instrucțiuni de la părinți. Schimbarea poate afecta locul vostru de reședință sau habitat. Dacă nu e o nevoie urgentă să vă mutați, amânați asta pe mai târziu!

Pentru cei singuri, e timpul noilor cunoștințe. Veți fi foarte fermecători, puteți deveni oaspeți frecvenți al petrecerilor, prezentărilor, aniversărilor și a altor activități recreative. Singurul lucru despre care avertizează universul se referă la bani. Generozitatea vă poate îndemna ca pentru diferite plăceri să cheltuiți mult mai mult decât doreați.

Citiți întregul horoscop în Click !

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?