Horoscopul runelor pentru 19-25 iunie 2023, de la Mihai Voropchievici. Zodia peste care va da norocul VIDEO

Horoscopul runelor pentru 19-25 iunie 2023, de la Mihai Voropchievici. Zodia peste care va da norocul VIDEO

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, pentru fiecare semn zodiacal în parte , la ce să se aștepte în săptămâna 19-25 iunie! Există nativi norocoși și alții mai puțin, care se vor lovi de provocări, dar vor găsi și rezolvări.

Horoscopul runelor pentru 19-25 iunie 2023

Horoscopul runelor

Berbec

Berbecii sunt pe o pojghiță de gheață foarte subțire, astel că este indicat să fie cât se poate de prudenți. Trebuie să fie atenți la prietenii de care se apropie, dar și la ce vor să întreprindă în perioada următoare. Fiti prudenți pentru că ea este mama înțelepciunii.

Taur

Peste Tauri a dat norocul în săptămâna 19-25 iunie! Aceștia să fie siguri că sunt câștigători pe toate planurile, și că vor da lovitura datorită runei Wunjo.

Gemeni

Deși au multe probleme care îi frământă, gemenii vor găsi foarte multe rezolvări. Pot face asta doar comunicând sincer cu ceilalți membri ai familiei lor. Unirea face puterea!

Rac

Racii e bine să lase la o parte toate problemele și grijile legate de trecut, mai ales că au acest obicei. Lăsați necazurile deoparte pentru că vineo perioadă cu mult mai bună pentru voi, plină de bucurii!

Leu

Leii însă, sunt puși pe scandal și vor declanșa o bătălie furtunoasă. Au niște mulțumiri, în urma cărora vor să tragă pe cineva la răspundere. Runa îi atenționează pe năvalnicii lei să se calmeze, pentru că doar așa lucrurile se aranjează de la sine, fără ceartă.

Fecioară

Fecioarele așteaptă niște lucruri care să intervină în ambientalul lor, acasă. Mometan aceștia vor rămâne în așteptarea unor schimbări acasă, venite din partea apropiaților sau oameni car vor să îi ajute cu niște oferte de nerefuzat. Pot face renovări în casă.

Balanță

Balanțele se pregătesc de (...)

Citește continuarea horoscopului pe site-ul Click!

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat