Horoscopul zilei

Horoscopul zilei

Este ziua favorabilă de ocuparea de un hobby pentru cele mai multe din zodii. Fă-o în compania celora care îți împărtășesc pasiunile.

Berbec

Nu te mira dacă vei dori brusc să te apuci de curățenia în casă sau la birou, eventual să faci ordinea de mult dorită prin documente sau prin debara. Vei fi plină de energie, perfectă pentru a te elibera de stresul acumulat în ultima perioadă. De ce nu începi prin a face ordine și în gânduri și în planurile de viitor?! E ziua perfectă pentru a lua astfel de decizii.

Taur

Prietenele tale vor discuta tot felul de subiecte, eventual vor bârfi, iar tu vei fi în imposibilitatea de a vedea adevărul. Fă tot posibilul să nu îți apleci urechea și să tragic concluzii pripite, mai ales dacă e vorba de persoane pe care nu le prea cunoști. Nu îți canaliza energia pe astfel de discuții nefolositoare, iar dacă vezi că ele continuă, gândește-te la aspectul că poate ele așa reacționează și atunci când tu nu ești prezentă, vorbindu-te pe la spate.

Gemeni

Vei putea avea parte de o călătorie scurtă, dar care îți va încărca bateriile și te va destinde. Este ziua perfectă pentru a începe o nouă colaborare, de pe urma cărora vei avea numai beneficii. Grupul de prieteni te vor ajuta să te relaxezi și să uiți de problemele acumulate în ultima perioadă. Citeste horoscopul zilnic complet pe yve.ro.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 37 de violuri, 3 morți, 87 de magazine și 1500 de case devastate / Bilanțul primei zile de ocupație în Alba a „e…

2 Poate cea mai frumoasă femeie din România...

3 Fenomen straniu în SUA

4 De citit!

5 Informație / Din 2015, CIA antrenează în secret forțele speciale ucrainiene „să ucidă ruși” în cazul unei invazi…