Horoscopul zilei

Este ziua favorabilă de ocuparea de un hobby pentru cele mai multe din zodii. Fă-o în compania celora care îți împărtășesc pasiunile.

Berbec

Nu te mira dacă vei dori brusc să te apuci de curățenia în casă sau la birou, eventual să faci ordinea de mult dorită prin documente sau prin debara. Vei fi plină de energie, perfectă pentru a te elibera de stresul acumulat în ultima perioadă. De ce nu începi prin a face ordine și în gânduri și în planurile de viitor?! E ziua perfectă pentru a lua astfel de decizii.

Taur

Prietenele tale vor discuta tot felul de subiecte, eventual vor bârfi, iar tu vei fi în imposibilitatea de a vedea adevărul. Fă tot posibilul să nu îți apleci urechea și să tragic concluzii pripite, mai ales dacă e vorba de persoane pe care nu le prea cunoști. Nu îți canaliza energia pe astfel de discuții nefolositoare, iar dacă vezi că ele continuă, gândește-te la aspectul că poate ele așa reacționează și atunci când tu nu ești prezentă, vorbindu-te pe la spate.

Gemeni

Vei putea avea parte de o călătorie scurtă, dar care îți va încărca bateriile și te va destinde. Este ziua perfectă pentru a începe o nouă colaborare, de pe urma cărora vei avea numai beneficii. Grupul de prieteni te vor ajuta să te relaxezi și să uiți de problemele acumulate în ultima perioadă. Citeste horoscopul zilnic complet pe yve.ro.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Rareș Bogdan îi dă în vileag: Ciuma Roșie a simțit mirosul miliardelor de la UE, de aceea vrea dărâmarea Guver…

2 VIDEO După interviul ăsta, Toader ar trebui chemat la DNA! Despre cum l-au sechestrat Dragnea, Tăriceanu și Dă…

3 Document / Un studiu care aruncă în aer 3 luni de exagerări: Cei care sunt asimptomatici nu-i pot contamina pe c…

4 Record mondial / Acest primar PSD primește salariu, pensie, pensie specială de parlamentar și pensie specială de…

5 Mare dreptate are omul ăsta!

recomandări

Te ia DNA: Ghita Sebastian, Teamnet, Hidrocanal

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

America literară - o hartă a celor mai bune cărți pentru fiecare stat - partea I