Hrebenciuc: Cred că Năstase va putea influența anumite decizii ale PSD

Hrebenciuc: Cred că Năstase va putea influența anumite decizii ale PSD

"Domnul Năstase a fost și va rămâne o voce foarte puternică în viața publică românească a zilelor noastre. Ați văzut și ieri, cu foarte multă demnitate a spus câteva din părerile domniei sale în ceea ce privește viața politică și aici mă refer la noua lege electorală, a mai vorbit ceva și despre alegeri anticipate, părerile domniei sale de viitor consultant politic, cum s-a autodefinit, astfel încât cred că va conta, pentru că are o experiență și o cultură care-i permit să emită puncte de vedere de care va trebui să țină cont", a spus Hrebenciuc la RFI.

El a precizat că Adrian Năstase nu va putea avea o funcție formală în PSD, dar că acesta va putea influența anumite decizii ale partidului.

"E mai puțin important dacă va avea o funcție formală în partid. Nu va putea avea o asemenea funcție formală. De altfel, ați văzut, și domnia sa a reiterat faptul că nu mai este membru al partidului, dar acest lucru este mai puțin important. Prin personalitatea sa, va putea influența anumite decizii ale partidului. Cred", a susținut Hrebenciuc, întrebat dacă și l-ar dori pe Năstase în funcțiile de conducere ale PSD.

Fostul premier Adrian Năstase a fost eliberat joi din Penitenciarul Jilava.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 Așa o fi?

4 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

5 Sondaj Avangarde / Firea a început să recupereze teren... Piedone, în cădere liberă