Hunedoara: O femeie a decedat, iar o alta a fost rănită, într-un accident pe DN 66, în zona Măceu

Hunedoara: O femeie a decedat, iar o alta a fost rănită, într-un accident pe DN 66, în zona Măceu

O femeie de 75 de ani a decedat, iar o alta de 42 de ani a suferit multiple leziuni în urma unui accident de circulaţie care a avut loc vineri după-amiază pe DN 66, în apropierea localităţii Măceu, autoturismul în care se aflau victimele lovindu-se de un cap de pod de pe marginea şoselei, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara.

Pentru salvarea victimelor, care au rămas încarcerate în maşină, la faţa locului au intervenit echipaje ale pompierilor militari din Hunedoara şi trei ambulanţe ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Hunedoara.

"Ajunşi la locul accidentului, pompierii au extras ambele victime din autoturism. Conducătorul maşinii, o femeie în vârstă de 42 de ani, a suferit leziuni, fiind transportată de urgenţă la spital. Pentru pasagera din dreapta, în vârstă de 75 de ani, s-au efectuat manevre de resuscitare de către echipajele SAJ, însă, din păcate, femeia nu a mai putut fi salvată", a menţionat sursa citată.

Femeia de 42 de ani a fost preluată de un echipaj SAJ şi transportată la spitalul municipal din Hunedoara, cu un traumatism toraco-abdominal, contuzii membre inferioare, multiple plăgi escoriate, a precizat purtătorul de cuvânt al SAJ Hunedoara, dr. Călin Dumitrescu. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”