Hunedoara: Poliţiştii caută o adolecentă plecată de acasă; fata a fost văzută alături de doi bărbaţi

Hunedoara: Poliţiştii caută o adolecentă plecată de acasă; fata a fost văzută alături de doi bărbaţi

O adolescentă de 15 ani, din Deva, care a plecat de bunăvoie de acasă în urmă cu şapte zile, este căutată de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, din primele cercetări stabilindu-se că minora ar fi însoţită de doi bărbaţi, a căror identitate este în curs de stabilire.

Potrivit poliţiştilor, Ştefania Morena Tudorache a plecat de acasă în data de 17 octombrie, cu intenţia declarată de a-şi vedea o prietenă din Ploieşti, la care nu a mai ajuns. Cazul a fost anunţat a doua zi de mama tinerei, care a relatat că în momentul plecării, minora era îmbrăcată cu un hanorac şi bluză de culoare neagră, colanţi negri şi era încălţată cu pantofi sport, de culoare gri.

În urma sesizării, poliţiştii au demarat de îndată o serie de activităţi investigative şi de căutare, în vederea depistări minorei, fata fiind dată în urmărire naţională.

Investigaţiile poliţiştilor au stabilit că adolescenta din Deva a fost văzută în zilele de 17 şi 18 octombrie în gara Teiuş, judeţul Alba. Aici a schimbat un tren şi a ajuns în staţia Ploieşti-Vest, fiind însoţită de doi bărbaţi. Fotografiile şi semnalmentele acestora au fost transmise joi mass-media de către poliţişti.

"Primul bărbat are constituţie atletică, înălţime 1,65- 1,70 m, poartă barbă îngrijită, prezintă început de calviţie, este îmbrăcat cu trening de culoare roşie cu o dungă albă pe lateralele pantalonilor, este încălţat cu încălţăminte tip sport de culoare albă şi poartă pe umăr o geantă de voiaj de culoare neagră. Al doilea bărbat are constituţie atletică, 1,70-1,75 m, păr şaten, poartă barbă îngrijită şi este îmbrăcat cu pantaloni tip blue-jeans, culoare albastră, geacă culoare neagră iar în picioare poartă pantofi sport culoare deschisă, având asupra sa un bagaj tip troler", se arată într-un comunicat al IPJ Hunedoara, remis AGERPRES.

În ceea ce o priveşte pe tânăra căutată de poliţişti, aceasta are înălţimea de 1,70 m, greutate 65 kg, ten deschis, corpolentă, ochi căprui, păr şaten, lung până la umeri.

În cursul acestui an, minora a mai plecat voluntar de la domiciliu, fiind depistată pe raza municipiului Deva.

"Poliţiştii continuă activităţile necesare depistării minorei şi le solicită celor care deţin informaţii utile anchetei să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112. De asemenea, persoanele care pot oferi date cu privire la identitatea celor doi bărbaţi alături de care a fost văzută minora sunt rugate să se adreseze, de urgenţă, poliţiştilor", se mai arată în comunicat. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...