Hunedoara: Şase persoane - reţinute în urma unei razii de amploare a poliţiştilor

Hunedoara: Şase persoane - reţinute în urma unei razii de amploare a poliţiştilor

Şase persoane pe numele cărora existau mandate de aducere emise de magistraţi au fost reţinute în municipiul Hunedoara, în urma unei razii de amploare efectuate de poliţişti cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale, a informat joi IPJ Hunedoara.



În timpul acţiunii, poliţiştii au pus în executare şase mandate de aducere emise de magistraţi pe numele unor hunedoreni bănuiţi de săvârşirea unor infracţiuni de tulburare a ordinii şi liniştii publice, loviri şi alte violenţe, ameninţare şi violenţă în familie, fapte comise la sfârşitul lunii mai pe o stradă din municipiul Hunedoara.



"Cei şase hunedoreni, cinci bărbaţi şi o femeie, cu vârste cuprinse între 17 şi 51 de ani, au fost conduşi la sediul Poliţiei unde, în urma probatoriului administrat în cauză, poliţiştii au dispus măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore", a precizat IJP Hunedoara.



De asemenea, în cadrul raziei a fost identificat şi reţinut un minor de 17 ani pe numele căruia Tribunalul Hunedoara a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Tânărul este cercetat pentru tentativă şi furt calificat din autoturisme şi dintr-o locuinţă. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...