Hunedoara: Starea de sănătate a minerilor intoxicaţi cu fum la Mina Livezeni, nu le pune viaţa în pericol

Hunedoara: Starea de sănătate a minerilor intoxicaţi cu fum la Mina Livezeni, nu le pune viaţa în pericol

Starea de sănătate a minerilor intoxicaţi cu fum, marţi, la Mina Livezeni, din Valea Jiului, nu este de natură să le pună viaţa în pericol, a anunţat prefectul judeţului Hunedoara, Vasilică Potecă, după ce i-a vizitat pe angajaţii ce au fost internaţi în Spitalul de Urgenţă Petroşani.

"Prefectul judeţului Hunedoara, Vasilică Potecă, împreună cu primarul municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob Ridzi, au fost la Spitalul de Urgenţă din localitate pentru a se informa despre starea de sănătate a minerilor intoxicaţi cu fum. Din primele informaţii, nici unul dintre cei 15 mineri intoxicaţi cu fum nu au fost grav afectaţi şi nu au viaţa pusă în pericol", se arată într-o informare a Instituţiei Prefectului Hunedoara, remisă AGERPRES.

Prefectul judeţului Hunedoara s-a deplasat marţi, de urgenţă, la Petroşani, după ce în subteranul Minei Livezeni a avut loc un incident la cuplarea unui cofret de la o instalaţie electrică, cu rol de întrerupător. În urma operaţiunii s-a degajat o cantitate mare de fum, care s-a răspândit pe galerii, personalul din subteran fiind evacuat, fără probleme deosebite.

Inspectoratul Teritorial de Muncă Hunedoara a început cercetarea cauzelor şi a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Antonia m-a întrebat dacă fac sex anal, iar Velea m-a scuipat și m-a înjurat de morți!”

2 „Aici e România, sunteți nebuni la cap?” / Interlopii români, război fără precedent cu mafia albaneză după ce te…

3 De citit!

4 Soțul i-a luat copiii, iar sora a vândut-o proxeneților / Iadul trăit de o româncă, în Spania / A fost salvată de …

5 Roxen / „Sunt un băiat în corp de fată”