Hunedoara: Tribunalul a admis cererea de intrare în insolvență a agenției de turism Mareea

Hunedoara: Tribunalul a admis cererea de intrare în insolvență a agenției de turism Mareea

Instanța de contencios-administrativ și fiscal de la Tribunalul Hunedoara a admis marți cererea de intrare în insolvență a agenției de turism Mareea, desemnând un administrator judiciar provizoriu.

'Instanța a admis cererea formulată de către debitoarea Mareea Comtur SRL și dispune deschiderea procedurii generale a insolvenței. Desemnează în calitate de administrator judiciar provizoriu pe Expert Insolvență SPRL', a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Hunedoara, Ildiko Glăman.

De asemenea, judecătorul a stabilit ca două cereri de deschidere a insolvenței, formulate împotriva societății Mareea Comtur, vor deveni declarații de creanță.

Hotărârea instanței poate fi atacată cu apel în termen de 7 zile de la publicarea sentinței în Buletinul Procedurilor de Insolvență (BPI).

Tour-operatorul Mareea și-a anunțat pe 3 septembrie incapacitatea de plată și a informat că va cere deschiderea procedurii de insolvență. Pentru recuperarea sumelor datorate de Mareea, în cazul în care nu se acceptă soluțiile compensatorii oferite de tour-operatori și hotelieri, turiștii se pot adresa companiei care a eliberat polița de insolvență pentru aceasta, în valoare de 50.000 de dolari.

Peste 80% din turiștii Mareea cu rezervări și check-in începând cu 3 septembrie au primit variante de relocare pentru petrecerea sejururilor, datorită sprijinului principalilor parteneri tour-operatori și hotelieri, potrivit unui comunicat al agenției de turism, remis AGERPRES săptămâna trecută.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Niciodată mai mult de o noapte” / Noi amănunte picante despre „intelectuala” lui Reghe

2 Fotografii cu Prodanca goală și cu mâna la „fofo” scăpate pe internet

3 Așa arată Sharapova în realitate. Restul e photoshop și iluzie...

4 VIDEO Priviți ce palat și-a cumpărat fugarul Rizea la Chișinău!

5 „Am decis să încercăm din nou”