Hunedoara: Tribunalul menține starea de arest preventiv în cazul Palesică

Hunedoara: Tribunalul menține starea de arest preventiv în cazul Palesică

Bărbatul care a bătut-o pe salvamontista din stațiunea Straja, în timpul unei petreceri private, va fi anchetat, în continuare, în stare de arest preventiv, după ce Tribunalul Hunedoara a respins miercuri contestația depusă de acesta împotriva hotărârii luate de Judecătoria Petroșani. 'Judecătorul de Cameră Preliminară a respins contestația depusă Constantin Sorin Palesică', a declarat, pentru AGERPRES, președintele Tribunalului Hunedoara, judecătoarea Mihaela Timișan.

Constantin Sorin Palesică, 33 ani, a contestat la Tribunalul Hunedoara decizia judecătorului de Camera Preliminară de la Judecătoria Petroșani care a hotărât, pe 26 februarie, prelungirea arestului preventiv în acest caz pentru încă 30 de zile. Tot atunci, judecătorul de la Petroșani a respins și cererea inculpatului de înlocuire a arestului preventiv cu arestul la domiciliu.

Salvamontista Miruna Inel, 21 ani, a fost bătută, la începutul lunii februarie, de Palesică în timp ce se afla la o petrecere privată în stațiunea Straja. Tânăra a fost transportată la spital, în stare de inconștiență, de un echipaj SMURD. Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere ale localului.

Procurorii au finalizat ancheta în acest caz, agresorul fetei, Constantin Sorin Palesică, fiind acuzat de trei infracțiuni de lovire, cu trei victime, între care și salvamontista. Dosarul a fost trimis Judecătoriei Petroșani.

Dacă va fi găsit vinovat în acest dosar, bărbatul riscă să primească o pedeapsă care poate ajunge până la 4 ani de închisoare, în condițiile în care este cunoscut ca fiind recidivist.

Pe de altă parte, salvamontista a încercat, săptămâna trecută, să înregistreze la un birou notarial din Lupeni o declarație prin care își retrage plângerea depusă în acest caz. Notarul a refuzat să dea curs procedurii, motivând că tânăra ar fi avut un 'consimțământ viciat' .

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...