HUO, nenorociților! Senatorul Bădălău, numărul doi din PSD, l-a înjurat și lovit pe un deputat PNL!/UPDATE

HUO, nenorociților! Senatorul Bădălău, numărul doi din PSD, l-a înjurat și lovit pe un deputat PNL!/UPDATE

HUO, nenorociților! Senatorul Niculae Bădălău, preşedintele executiv al PSD, numărul doi în partid, este acuzat de liberalul Anton Marin că l-ar fi lovit, sâmbătă seara, când cei doi ar fi participat la o nuntă. IPJ Giurgiu a deschis un dosar penal, cauza urmând a fi preluată de la Parchetul General. 

UPDATE/Badalau era intr-un cerc de 6-7 barbati si a inceput sa mi se adreseze cu amenintari si jigniri, iar incidentul a culminat cand a venit spre mine si m-a lovit cu pumnul in gura, a declarat liberalul intr-o interventie la Digi 24.

Anton a afirmat ca dupa ce a fost lovit a fost luat de acolo de barbatii din acel grup, printre care si fiul lui Badalau, care ar fi recurs si el la violente verbale.

“Am fost in stare de soc 10-15 minute, m-am sfatuit cu nevasta, am fost la politie si in aceasta dimineata am fost la IML”, a spus deputatul PNL.

Incidentul vine numai la câteva zile după ce fostul purtător de cuvânt al Guvernului Ponta, sociologul Mirel Palada, l-a agresat pe senatorul Mihai Goțiu în studioul postului de televiziune B1 Tv iar deputatul PSD de Brăila Nicu Niță a anunțat în Parlament că ar dori să-i ucidă pe parlamentarii USR.

Subinginer la bază, Niculae Bădălău a fost condamnat la închisoare pentru că a furat cereale.

"Avem o sesizare a unei persoane de 57 ani din Grădinari, judeţul Giurgiu, care reclamă că a fost agresat în cadrul unui eveniment privat de un alt bărbat. Avem dosar pentru loviri şi alte violenţe si ameninţare. Cauza urmează să fie preluată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ)", a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu.

Deputatul PNL Marin Anton a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX că preşedintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, alături de care a participat sâmbătă seara la o nuntă, l-a înjurat, ameninţat şi l-a lovit ”cu un pod de palmă peste gură”.

”Nu ştiu de la ce a pornit, nu ştiu ce a avut cu mine. Eu nu am zis nimic. Totul a durat trei minute. Eram la nuntă, s-a repezit la mine, m-a înjurat de măicuţa mea, m-a ameninţat şi a culminat venind la noi şi mi-a dat un pumn, aşa, un pod de palmă în gură”, a declarat pentru MEDIAFAX Marin Anton.

 El a mai spus că, în momentul în care a ajuns la nuntă, Niculae Bădălău se afla deja la eveniment.

”M-a înjurat, a vorbit multe şi nevrute... Nu ştiu dacă era beat sau nu, pentru că eu abia ajunsesem la nuntă şi nu apucasem să beau nicio gură de apă”, a mai spus Marin Anton.

Niculae Bădălău nu a putut fi contactat până la ora transmiterii ştirii.



Anton și Bădălău


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...