Ialomiţa: Accident între un autoturism şi două TIR-uri pe DN2, soldat cu decesul unei persoane

Ialomiţa: Accident între un autoturism şi două TIR-uri pe DN2, soldat cu decesul unei persoane

Un accident de circulaţie soldat cu decesul unei persoane s-a produs miercuri seară pe DN2 între localităţile Moviliţa şi Sineşti, un autoturism şi două TIR-uri intrând în coliziune, informează IPJ Ialomiţa.

"În această seară, în jurul orei 20,30, pe DN2 între localităţile Moviliţa şi Sineşti s-a produs un accident de circulaţie soldat cu decesul unei persoane. În urma cercetărilor efectuate a reieşit că evenimentul rutier s-a produs ca urmare a coliziunii dintre un autoturism şi două TIR-uri; în urma impactului dintre acestea femeia care se afla la volanul autoturismului, în vârstă de 38 de ani, din municipiul Bucureşti, a decedat. Cei doi şoferi ai ansamblurilor auto au fost testaţi cu aparatul Drager, rezultatele indicând valori negative. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă", se arată într-un comunicat de presă al IPJ Ialomiţa.

La locul accidentului a intervenit Detaşamentul de pompieri Urziceni cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD.

"În sprijinul acestora au intervenit şi două echipaje ale SAJ Ialomiţa. În urma impactului au rezultat trei victime, una inconştientă şi încarcerată şi două conştiente, neîncarcerate. Pompierii au extras o persoană de sex feminin dintre fiarele contorsionate ale autoturismului, însă din păcate nu s-a mai putut face nimic, aceasta prezentând leziuni incompatibile cu viaţa, fiind declarată decedată de către echipajul SAJ de la locul intervenţiei. Celelalte două victime au fost monitorizate de echipajele medicale aflate la locul intervenţiei, ulterior refuzând transportul la spital", potrivit ISU Ialomiţa. AGERPRES/ (AS - autor: Ecaterina Ignat, editor: Antonia Niţă, editor online: Andreea Preda)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”