Ialomiţa: Elicopterul SMURD, solicitat să preia o femeie accidentată pe Autostrada A2

Ialomiţa: Elicopterul SMURD, solicitat să preia o femeie accidentată pe Autostrada A2

Elicopterul SMURD a fost solicitat să intervină în cazul unui accident de circulaţie produs luni pe Autostrada A2, de unde a preluat o femeie şi a transportat-o la o unitate spitalicească din Constanţa, informează ISU Ialomiţa.

În accidentul produs pe Autostrada A2, la km 155, au fost implicate un autoturism şi un camion, la locul intervenţiei fiind trimise două echipaje din cadrul Staţiei de Pompieri Feteşti cu o autospecială de stingere şi o ambulanţă SMURD, iar în sprijinul pompierilor un echipaj al SAJ Ialomiţa şi un echipaj al elicopterului SMURD Constanţa.

"Din evenimentul rutier au rezultat trei victime conştiente şi neîncarcerate, un bărbat cu vârsta de 39 de ani, o femeie cu vârsta de 36 de ani şi o minoră cu vârsta de 16 ani, care au fost monitorizate de echipajele medicale la locul intervenţiei. Ulterior, bărbatul a refuzat transportul la spital, femeia a fost preluată de echipajul elicopterului SMURD şi transportată la o unitate spitalicească din Constanţa, iar minora preluată de echipajul SAJ şi transportată la Spitalul Orăşenesc Cernavodă, pentru investigaţii medicale suplimentare. Pompierii au mai asigurat măsuri pentru prevenirea şi stingerea incendiilor la locul accidentului", potrivit ISU Ialomiţa. AGERPRES/ (AS - autor: Ecaterina Ignat, editor: Antonia Niţă, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale