Iar te-au uitat la damigeană? Fiola, atac cu damf de tescovină la Iohannis! Sau o fi rămas cu probleme de la loviturile de poșetă ale fostei lui Manda?

Iar te-au uitat la damigeană? Fiola, atac cu damf de tescovină la Iohannis! Sau o fi rămas cu probleme de la loviturile de poșetă ale fostei lui Manda?

Iar te-au uitat la damigeană? Fiola, atac cu damf de tescovină la Iohannis! Sau o fi rămas cu probleme de la loviturile de poșetă ale fostei lui Manda? Da, oameni buni, înainte să divorțeze de prostovan, fosta soție a lui Manda s-a răcorit chiar în Piața Centrală din Craiova, unde i-a cărat câteva poșete în cap Fiolei, în văzul tuturor!
 
Fostul ministru al Muncii Lia Olguța Vasilescu a făcut o nouă declarație deplasată, sâmbătă, de data aceasta la adresa lui Klaus Iohannis despre care a spus că ”a vrut neapărat să arate cine-i șeful bivolilor și bivolițelor”. Declarația deputatului PSD vine la scurtă vreme după ce aceasta i-a transmis lui Victor Ponta ”să se uite în frigider”, în contextul în care liderul PRO România spusese că are telefonul plin de mesaje de la social-democrați, după căderea moțiunii de cenzură.

De data aceasta, Olguța Vasilescu a spus că bivolii și bivolițele trebuie să suporte ”rigorile prezidențiale”, făcând referire la faptul că Iohannis a trimis Parlamentului, pentru reexaminare, Legea privind aprobarea Programului de susţinere a activităţii de reproducţie în sectorul de creştere a bubalinelor, motivând că unele prevederi sunt neclare şi lipsite de predictibilitate:

”Iohannis a ajuns să se războiască si cu bubalinele! După tomate și porci, a venit rândul bivolilor și bivolițelor să suporte ”rigorile prezidențiale. Iohannis a vrut neapărat să arate cine-i șeful bivolilor și bivolițelor și, pentru că nu-i era prea clar ce și cum se întâmplă, a blocat sprijinul pentru reproducerea acestora (…) În loc să țină cu românii și bubalinele autohtone, Iohannis moare de grija Europei și a Bruxelles-ului”, a scris Olguța Vasilescu, sâmbătă, pe Facebook.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...