Iaşi: Tânăr dus la spital după ce a încercat să se sinucidă pe un câmp

Iaşi: Tânăr dus la spital după ce a încercat să se sinucidă pe un câmp

Un tânăr de 26 de ani a fost dus la spital după ce a fost găsit pe un câmp, în stare de inconştienţă în urma unei tentative de suicid, a anunţat coordonatorul SMURD Iaşi, prof univ dr Diana Cimpoeşu.

Tânărul a sunat la numărul unic de urgenţă 112 pentru a anunţa că se află pe câmp şi prezintă dificultăţi respiratorii, după care nu a mai vorbit, apelul rămânând deschis.

Potrivit sursei citate, operatorii serviciilor de urgenţă l-au reapelat de mai multe ori, însă acesta nu a mai răspuns la telefon.

Cu ajutorul serviciilor de localizare au fost identificate coordonatele ca fiind în satul Popricani. La faţa locului s-au trimis în misiune de căutare-salvare, respectiv, motocicleta cu paramedic de la Detaşamentul 1, echipaj SAJ tip B2, SMURD-TIM, voluntari de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Popricani, Poliţia Popricani.

"După aproximativ 10 minute de la dirijarea echipajelor, la numărul unic de urgenţă 112 a apelat concubina bărbatului care anunţă o situaţie conflictuală între cei doi şi ameninţarea din partea acestuia cu tentativa de suicid prin spânzurare. După aproape o oră de căutare în zona împădurită în afara satului Popricani, bărbatul a fost găsit în stare de inconştienţă, cu venesecţie la nivelul membrelor superioare, stabil hemodinamic şi respirator, fiind preluat de echipajul SMURD-TIM şi transportat la UPU Spital Sf. Spiridon Iaşi", a mai precizat coordonatorul SMURD Iaşi. AGERPRES / (A - autor: Daniela Malache, editor: Marius Frăţilă, editor online: Andreea Preda)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?