Iași: Zeci de localități din Moldova sunt în continuare fără electricitate în urma furtunilor

Iași: Zeci de localități din Moldova sunt în continuare fără electricitate în urma furtunilor

Zeci de localități din județele Moldovei sunt în continuare fără electricitate în urma furtunilor din seara trecută, a informat sâmbătă printr-un comunicat de presă compania distribuitoare de electricitate.

Potrivit sursei citate, sâmbătă dimineață, la ora 8.00, în județul Botoșani erau rupți nouă stâlpi de medie tensiune în localitatea Ringhilești, ce alimentează un singur consumator, iar în județul Suceava era afectată alimentarea cu energie în 13 localități, fiind rupt un stâlp de medie tensiune.

În județul Bacău se lucrează pentru reluarea alimentării cu energie în două localități, iar în județul Neamț în trei localități.

În județul Vaslui era întreruptă distribuția energiei electrice în 15 localități, iar în județul Iași în șapte localități.

'Echipele companiei noastre și ale contractorilor lucrează în continuare pentru remedierea avariilor din sistemul de distribuție, precum și a deranjamentelor individuale și colective. Întrucât unele conductoare sunt rupte și există riscul să ajungă pe suprafața solului, Delgaz Grid atrage atenția asupra pericolului de electrocutare și arsuri pe care le reprezintă conductoarele pentru persoanele aflate în vecinătatea acestora', se arată în comunicatul Delgaz Grid.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „E bine că se odihnește. Mi-a furat 23 de milioane de euro de sub nas!” / Oana Zăvoranu, dezvăluiri despre milia…

2 N-o oprește nimeni pe această nemernică? / Monica Pop, o nouă postare dementă!

3 Zvonuri...

4 DOCUMENT Cine sunt VIP-urile din cinematografie acuzate de DIICOT / Soțul Loredanei Groza, Andrei Boncea de la S…

5 Video viral