Iaşi/ADOLESCENTĂ sugrumată în Parcul Copou

Iaşi/ADOLESCENTĂ sugrumată în Parcul Copou

O presupusă crimă a îngrozit Iaşul! O fată de aproximativ 17 ani a fost găsită sugrumată lângă gardul Parcului Copou. Descoperirea macabră a fost făcută de o tânără care s-a aşezat pe o bancă lângă cadavru. Ea a sunat de urgenţă la 112, relatează ziaruldeiaşi.ro

Fata moartă nu avea niciun act de identitate şi nici măcar un telefon mobil la ea. Dar din cauză că nu au fost găsite urme de violenţă pe corpul său, poliţiştii merg deocamdată pe varianta unei sinucideri neobişnuite.

Fata care ar putea fi elevă sau studentă şi-ar fi strâns singură, cu putere, un colier de plastic alb în jurul gâtului, asemănător celui de prins capacele de la roţile maşinilor. Acel colier nu poate fi desfăcut decât cu mare greutate.

Tânăra care a făcut descoperirea macabră a sunat îngrozită la 112. Un echipaj de ambulanţă şi unul de la SMURD au fost trimise la faţa locului, iar fata a fost resuscitată timp de două ore, fără să poată fi salvată.

Crima s-a petrecut în această sâmbătă după-amiază în jurul orei 16:00, după cum spun reprezentanţii Poliţiei, cei de la IML şi ai echipajelor de prim-ajutor de la faţa locului. Fata nu are niciun act de identitate asupra ei. Ea a fost sugrumată cu un colier pe care îl avea la gât, după cum a spus un medic legist.

„În momentul în care a ajuns la fața locului echipajul SMURD, fata a fost găsită în stop cardio-respirator, s-au găsit urme de strangulare, nu se știe dacă și le-a provocat singură sau dacă este vorba de altcineva”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu, medic-șef UPU-SMURD, de la Spitalul Sfântul Spiridon din Iași.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Voi ați văzut chestiile ăstea cu „Piedonii”

2 Inspector ITM către un patron: „Boule, s-gi p-la” / „Bă, mu-e, să te f-t în gură, analfabetule, milionarule în Euro!”

3 Ungaria tace și face...

4 „Și beat și treaz, Piedone nu candidează nici la președinție, nici la Primăria Capitalei. Punct. Așa să-mi ajute Dumnezeu”

5 Generalul(r) Virgil Bălăceanu, avertisment care dă fiori...