Iasmin Latovletici a plecat de la Petrolul după ce suporterii au vrut să-l dezbrace! Reacția clubului

Iasmin Latovletici a plecat de la Petrolul după ce suporterii au vrut să-l dezbrace! Reacția clubului

Iasmin Latovlevici a fost nevoit să părăsească echipa Petrolul Ploiești, doar după câteva săptămâni în care a stat la clubul prahovean. Fostul internațional nici nu a apucat să debuteze la echipa ploieșteană.

Latovlevici nu a fost primit la Ploiești din cauza trecutului său roș-albastru. Foto Sportpictures

Latovlevici a avut un prim clinci cu suporterii Petrolului în aprilie, când ultrașii au venit la ședința de pregătire cu un banner imens pe care era scris un mesaj jignitor la adresa fundașului. Iar acum, la antrenamentul de dinainte meciului contra Chindiei, câștigat de Petrolul cu 2-1, unii dintre suporterii echipei ar fi venit la Iasmin Latovlevici și ar fi încercat să-l dezbrace de echipament.

Suporterii nu au fost de acord cu aducerea fotbalistului, deoarece fundașul le-ar fi arătat semne obcene pe când evolua la FCSB. A fost picătura care a umplut paharul pentru Latovlevici, care a plecat de la liderul din play-out.

Nici nu apucase să semneze

Claudiu Tudor, președintele clubului, a oferit o primă reacție după ce experimentatul fundaș stânga și-a făcut bagajele. „Vreau să vă anunț că Latovlevici nu mai este la noi. Nu am reziliat cu el că nu aveam ce să reziliem. Nici nu apucasem să semnăm cu el. A stat la noi cam două săptămâni.

La unul dintre antrenamente au venit câțiva suporteri și au avut o discuție cu el. Suporterii i-au spus că nu îi pot uita trecutul lui de la Steaua și faptul că le-ar fi arătat el nu știu ce semne prin trecut. Ca să vă spun sincer noi am încercat să îl aducem pe Lato pentru experiența lui în vestiar, nu gata să îl facem și titular de drept.

A plecat de la FC Argeș după un 0-5 cu Sepsi

Însă, să știți că pentru noi părerea suporterilor contează, iar apoi am decis de comun acord cu Lato să nu mai continuăm ca să nu mai fie niciun fel de discuție”, a spus Claudiu Tudor, pentru ProSport.

Ultimul meci oficial jucat de Iasmin Latovlevici a fost la FC Argeș, la începutul lunii noiembrie a anului trecut, 0-5 cu Sepsi. Fundașul stânga a gafat în startul meciului și în minutul 30 a fost schimbat. La scurt timp, și-a reziliat contractul cu echipa argeșeană.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...