„Ideal este în fiecare zi”/Sânziana Buruiană, detalii fierbinți din viața intimă

„Ideal este în fiecare zi”/Sânziana Buruiană, detalii fierbinți din viața intimă

Sânziana Buruiană este căsătorită din octombrie 2015 cu Nicolae Zuluf și au împreună două fetițe, Izabela și Antonia.

Vedeta și soțul ei nu petrec prea mult timp împreună, ba chiar dorm în paturi separate. Cu toate acestea, fosta asistentă tv încearcă să găsească trucuri pentru a menține vie pasiunea în dormitor, scrie protv.ro .

Vedeta se străduiește să nu-și neglijeze partenerul de cuplu și încearcă să profite de orice ocazie pentru a sparge monotonia.

Cât de des e bine să faci dragoste cu partenerul de cuplu

Într-un interviu pentru wowbiz.ro, blondina a făcut câteva dezvăluiri picante din viața sa intimă.
La întrebarea ”Cât de des e bine să faci dragoste cu partenerul de cuplu”, Sânziana Buruiană a răspuns sincer: „Ideal este în fiecare zi până apar grijile, responsabilitățile și bătrânețea. Chiar îi găsisem o postare astăzi și mi s-a părut foarte amuzant, că pentru a avea o căsnicie fericită, soțul trebuie să iasă satisfăcut din bucătărie, iar femeia din dormitor. Am zis că dacă mă mai întreabă cineva care e secretul căsnicie, pe asta o spun.

Cred că cel mai important e ca cei doi să aibă pasiuni comune, nu neapărat legate de serviciu, ci să își dorească aceleași lucruri, să aibă aceleași preferințe. Atunci chiar poți să zici că ți-ai găsit sufletul pereche. Altfel, dacă sunt contradicții și păreri diferite, după cum vezi, multe căsnicii eșuează. Trebuie să găsești acea persoană care să te completeze cumva, zic eu.

”Nu mă opresc din alăptat, le dau până vor dori ele”

Fosta asistentă de televiziune alăptează de opt ani și nu are de gând să se oprească prea curând. Sânziana Buruiană vrea să intre în Cartea Recordurilor în ceea ce privește alăptatul. Aceasta a declarat că ar fi dispusă să o facă timp de 10 ani de zile: "Alăptez non stop de 8 ani. Nu mă opresc, le dau până vor dori ele să se oprească.Nu are ce să le cauzeze că stau amândouă bine cu imunitatea”.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

4 „Ar fi primul val al ofensivei”

5 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene