Idei de mărțișor și cadouri pentru femei de 8 Martie

Idei de mărțișor și cadouri pentru femei de 8 Martie

Luna martie este prima lună de primăvară, iar mărțișorul este vestitorul zilelor calde și însorite. Pe lângă tradiționalele flori și mărțișoare, mamele, soțiile și iubitele primesc atenția și cadourile noastre. Nu trebuie să aștepți o zi specială pentru a face cadouri, însă, având în vedere că 8 martie este Ziua Internațională a Femeii, amintește-le femeilor din viața ta cât sunt de importante pentru tine. 

Goana după cadouri poate fi copleșitoare uneori și de aceea venim în ajutorul tău cu idei pentru a face cele mai inspirate daruri.

Cosmetice și make-up

Machiajul este pentru față la fel cum hainele sunt pentru corp. Un make-up reușit scoate din anonimat orice femeie. Oferă-i cosmetice de calitate, produse de makeup care să-i pună în valoare frumusețea pielii și să o facă să se simtă specială.

Pentru alegerea produsele potrivite te poți uita la brandul și culorile folosite de aceasta, sau îi poți cumpăra un voucher. Un rimel, un blush, un iluminator sau ruj sunt cosmetice care nu lipsesc din trusa unei femei și nu ai cum să dai greș în alegerea lor.

Machiajul nude sau cel natural sunt potrivite pentru zi. Alege-i o paletă de culori sau o trusă de make-up care să conțină nuanțe calde sau pastel. Dacă iubitei tale îi place stilul cat eye, îi poți lua un tuș care are capete speciale pentru realizarea acestui tip de machiaj.

O femeie pasionată de make-up are cu siguranță și o rutină pentru pielea sa. Cumpără-i un brand de cosmetice pe care aceasta le folosește sau pe care știi că ar vrea să le folosească, și cu siguranță o vei impresiona.

Produse pentru aranjarea părului

Părul aranjat încadrează perfect un chip frumos. Placa de păr sau ondulatorul sunt cele mai folosite produse pentru aranjarea părului. Oferă-i și produse pentru îngrijirea părului, pentru a-i păstra aspectul lucios și sănătos. 

Nu știi ce fel de produse să-i faci cadou sau care este cea mai bună mască de păr? Îi poți oferi un set format din fiole, șampon și mască, în funcție de tipul părului său și de brandul pe care îl folosește constant. Orice femeie iubește un păr frumos, cu o culoare care radiază.

Parfum pentru un strop de personalitate

Când vine vorba de parfumuri, femeile au un stil aparte de a folosi o anumită aromă. Îl asortează fie garderobei lor, evenimentului la care participă sau chiar în funcție de starea pe care o au.

Atunci când nu vrei să dai greș și să alegi un parfum nepotrivit, poți alege după aroma pe care aceasta o folosește. O aromă fresh sau dulce poate fi folosită în anotimpurile calde, în timp ce aromele lemnoase se potrivesc unui anotimp rece.

Poți alege și o aromă orientală. Parfumurile arăbești sunt în trend de ceva timp și fiecare femeie își dorește măcar un parfum care să le poarte în povestea celor 1001 de nopți. Lasă parfumul să vorbească despre surpriza ta, și aromele moderne, senzuale, să-i încânte simțurile.

Șampanie și vin

Închină în cinstea femeilor din viața ta un pahar cu vin sau cu șampanie! Pe lângă bomboane și prăjituri, oferă-le și o băutură fină, un vin nobil sau o șampanie cu un gust delicat. Nu trebuie să cumperi cea mai scumpă șampanie din lume. Poți alege o șampanie franțuzească sau un vin spumant, în funcție de bugetul tău.

Un vin din Franța sau Italia este ca o călătorie a simțurilor. Pasiunea și filosofia se pot naște într-un pahar cu vin. Vinul este o licoare sofisticată, complexă și matură, iar șampania are un gust surprinzător și jucăuș.

Cel mai simplu mod prin care le poți dovedi femeilor din viața ta cât de mult contează pentru tine, este să le faci un cadou, o surpriză pe care să o țină minte. O femeie fericită este frumoasă interior și se vede și în exterior.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...