Idei pentru pregătirea mesei de Crăciun

Idei pentru pregătirea mesei de Crăciun

Crăciunul este perioada cea mai frumoasă din an, momentul în care toată familia se adună în jurul mesei, al bradului frumos decorat și voia bună pune stăpânire pe toți. Cu toate acestea, să pregătești o masă cu preparate diverse nu este ușor, iar acest lucru rămâne în sarcina gospodinelor.

Tehnologia a evoluat și ne dorim ca bucătăria să fie cât mai utilată, pentru a ne ușura sarcina de a pregăti mese gustoase și sănătoase. Un mixer, o mașină de făcut pâine, o mașină de tocat carne sau o friteuză sunt principalele electrocasnice mici la care visăm cu toții. Pentru a câștiga din spațiu, multe familii aleg un robot multifuncțional.

Mixer vertical

Mixerul vertical cu fir sau fără, ajută la crearea cu ușurință a supelor cremă, piureuri cremoase sau deserturi, totul în câteva minute. Probabil îți este cunoscută celebra rețetă de maioneză care se prepară în câteva secunde cu ajutorul mixerului vertical. Atunci când vrei să toci mărunt ierburi pentru salate sau brânzeturi tari, poți folosi accesoriul chopper. De asemenea, începe-ți ziua cu un smoothie proaspăt sau un milkshake.

Dacă alegi un mixer/blender fără fir, cu baterie litiu-ion, ai autonomie de până la 20 de minute, timp suficient pentru a termina un preparat. Te bucuri de putere optimă și de efort minim. Pregătești în cel mai scurt timp o gamă variată de preparate.

Mașină de tocat

Mașina de tocat electrică a luat locul celei tradiționale cu mâner, mașina bunicilor sau a părinților noștri. Practică și ușor de utilizat, transformă orice tip de carne proaspătă într-una tocată fin. În câteva momente ai carnea pentru delicioasele paste bolognese, pentru cârnații proaspeți sau pentru diferite preparate care se fac în casă.

Practică și ușor de utilizat, este partenerul ideal pentru preparatele pe bază de carne. Pregătești totul cu un singur aparat, compact și ușor de depozitat. Aceasta este dotată cu accesorii pentru cârnați, dar și site pentru prepararea sucului de roșii.

Mașină de pâine

Pandemia ne-a învățat că cele mai bune preparate sunt cele făcute în casă, iar pâinea este unul dintre acele alimente consumate cel mai des. Concepută pentru pâine, prăjituri sau cozonac, mașina de pâine te scapă de efortul de a frământa, chiar și cozonacii renumiți pentru frământarea lor riguroasă, acum sunt foarte ușor de preparat.

Creează pâine în diverse forme, setează durata de frământare și dospire necesară pentru rețeta ta, apoi bucură-te de rezultatele delicioase.

Friteuza

Cartofi prăjiți, copănele de pui sau pui întreg, pește și frigărui, toate se gătesc acum mai sănătos cu ajutorul friteuzei cu aer. Prăjești fără ulei și ai până la 90% mai puține grăsimi. Timpul de preparare este mai scurt, iar tu te bucuri de mâncare proaspătă.

Savurezi preparatele tale preferate, fragede la interior și crocante la exterior, la fel ca cele prăjite în baia de ulei, însă gătite în sucul propriu. Aerul fierbinte se rotește precum un vortex, ceea ce duce la prepararea lentă, dar sănătoasă.

Robot de bucătărie

Dacă îți dorești un aparat care să conțină un mixer, chopper, o mașină de tocat carne, să frământe aluaturi sau să bată albușurile pentru bezeaua perfectă, atunci ai nevoie de un robot de bucătărie. Economisești spațiu, scapi de multitudinea de aparate electrocasnice și prepari mâncăruri delicioase. 

Cu toții ne dorim să pregătim anumite preparate în stilul nostru. Robotul de bucătărie are o gamă largă de accesorii, din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Poți zdrobi gheața, râșni cafea proaspătă, ai accesorii pentru prăjituri și fursecuri, tot ce ai nevoie pentru a pregăti preparate spectaculoase care vor impresiona pe toată lumea.

Pregătirea mesei de Crăciun nu mai este o corvoadă când ai ajutoare în bucătărie. Pregătește cârnați proaspeți, sarmale sau cozonac, cu un efort minim și bucură-te de aprecierea celorlalți. Alege electrocasnicele potrivite nevoilor tale și profită de timpul liber alături de cei dragi.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria