Ideologul lui Putin, Aleksandr Dughin, primit cu brațele deschise în sediul Universității Dalles, aflată în subordinea Primăriei București!!!

Ideologul lui Putin, Aleksandr Dughin, primit cu brațele deschise în sediul Universității Dalles, aflată în subordinea Primăriei București!!!

Ideologul lui Vladimir Putin, Aleksandr Dughin, si-a lansat cartea "de propaganda anti-occidentala si anti-democractica" "Destin eurasianist" la Universitatea Populara Ioan I. Dalles, institutie aflata in subordinea Primariei Bucuresti, atrage atentia consilierul liberal Ciprian Ciucu. Reamintim ca o alta instituie din subordinea Primariei, Teatrul Excelsior, a cenzurat pe motive politice un eveniment al revistei Decat o Revista dedicat protestelor din Piata Victoriei.

"Universitatea Populara "Ioan I. Dalles" ii organizeaza o lansare de carte de propaganda anti-occidentala si anti-democractica. Acest om a militat pe fata pentru razboi impotriva Occidentului. Universitatea Populara "Ioan I. Dalles" este in subordinea CGMB. Consider ca democratia liberala trebuie aparata impotriva dusmanilor ei si acest fascist nu este bine-venit nici in Romania si cu atat mai putin intr-o institutia publica a Bucurestiului", scrie liberalul, pe contul lui de Facebook.

Acesta a remarcat faptul ca revista DOR nu a gasit spatiu la Teatrul Excelsior, aflat tot in subordinea Primariei Bucuresti, pentru un eveniment dedicat protestelor impotriva OUG13, "dar repede, pentru putinistul Dughin, 'se organizeaza' (a se remarca implicarea) o conferinta".



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria