Idris Elba nu-și mai dorește să fie primul James Bond de culoare, din cauza discursurilor „dezgustătoare“ despre rasă

Idris Elba nu-și mai dorește să fie primul James Bond de culoare, din cauza discursurilor „dezgustătoare“ despre rasă

Cotat cu mari șanse pentru rolul James Bond, actorul britanic s-a simțit flatat de această oportunitate, până ce au apărut comentariile rasiste.

Idris Elba nu-și mai dorește să fie James Bond FOTO Profimedia

De când Daniel Craig și-a anunțat retragerea din franciza James Bond, odată cu rolul din „No Time to Die“, presa a început să speculeze despre următorul agent 007. Producătorii au luat în calcul mai multe nume mari de la Hollywood, printre care și actorul britanic de culoare Idris Elba (50 de ani). Aceasta ar fi fost o premieră în istoria francizei, căci Elba ar fi devenit primul James Bond de culoare .

Recent, actorul a declarat în podcastul „Smartless“ că s-a simțit „flatat o lungă perioadă de timp“, atunci când a fost luat în calcul pentru acest rol, potrivit CNN.

Suntem actori și înțelegem că acel rol este unul dintre cele mai râvnite. E ca și cum ai fi numit cel mai sexy bărbat“, a declarat Elba care, de altfel, a fost numit Cel mai sexy bărbat în viață, în 2018, de revista People.

Însă au fost și persoane din industrie nemulțumite de faptul că următorul James Bond ar putea fi negru. „Cei care nu au fost încântați de această idee au făcut ca totul să devină dezgustător, dezamăgitor, pentru că totul era numai despre rasă. Totul s-a transformat într-o prostie și eu am avut cel mai mult de tras din asta“, a mai spus actorul în cadrul podcastului.

Alte nume speculate pentru viitorul James Bond s unt actorii Tom Hardy, starul din „Bridgerton“ Regé-Jean Page și actorul din „Game of Thrones“, Richard Madden.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?