IGPF: 34 de fapte ilegale, depistate în punctele de trecere a frontierei, în ultimele 24 de ore

IGPF: 34 de fapte ilegale, depistate în punctele de trecere a frontierei, în ultimele 24 de ore

Poliţiştii de frontieră au constatat, în ultimele 24 de ore, 34 de fapte ilegale - opt infracţiuni şi 26 contravenţii, săvârşite atât de cetăţeni români, cât şi străini.

În zonele de competenţă - punctele de trecere şi "frontiera verde" - poliţiştii de frontieră au descoperit, independent sau în colaborare cu alte instituţii, bunuri nedeclarate ce urmau a fi introduse ilegal în ţară, care depăşeau plafonul vamal admis ori suspecte a fi contrafăcute, în valoare totală de aproximativ 178.400 lei, informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră (IGPF) transmis, vineri, AGERPRES.

Valoarea amenzilor contravenţionale aplicate se ridică la peste 11.500 lei.

Sursa citată mai arată că Poliţia nu a permis ieşirea a trei cetăţeni români din diferite motive legale.

"În ultimele 24 de ore, prin punctele de frontieră au trecut aproximativ 23.000 persoane, cetăţeni români şi străini şi peste 16.100 mijloace de transport. Pe sensul de intrare au fost aproximativ 11.200 persoane cu 8.300 mijloace de transport, iar pe cel de ieşire 11.800 persoane cu 7.800 mijloace de transport", menţionează IGPF.

În acelaşi interval de timp, la frontiera cu Ungaria s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control aproximativ 12.600 de persoane şi 9.700 de mijloace de transport, din care pe sensul de intrare în ţară au fost aproximativ 7.000 de persoane cu 5.400 mijloace de transport.

Informaţii privind situaţia punctelor de frontieră deschise traficului internaţional se regăsesc pe aplicaţia Trafic on-line care poate fi accesată la adresa http://www.politiadefrontiera.ro/traficonline/. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Un raport devastator despre manipulatorii folosiți de PSD pentru a-i deruta și ațâța pe români pe tema COVID-1…

2 De citit! Asta a lăsat PSD moștenire României!

3 Ciolacu, reacție dementă după ce a fost amendat de Poliție! Imbecilul se dă persecutat politic!

4 FOTO I-o fi amendat cineva? Liderii PSD Ciolacu și Tudose chefuind într-un local care trebuia să fie închis

5 VIDEO Scene violente la Cluj: Femeie târâtă prin noroi de poliţişti şi băgată cu forţa într-o ambulanţă. Expli…