IGPF: Numărul persoanelor care au intrat din Ucraina în România a crescut cu 120% faţă de ziua precedentă

IGPF: Numărul persoanelor care au intrat din Ucraina în România a crescut cu 120% faţă de ziua precedentă

Aproximativ 5.300 de persoane, cetăţeni români şi străini, au intrat, joi, până la ora 16,00, în România, prin punctele de frontieră situate la graniţa cu Ucraina, o creştere de 120% comparativ cu ziua precedentă, informează Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră (IGPF).

Potrivit sursei citate, este vorba de tranzitul la PTF Halmeu - judeţul Satu Mare, PTF Sighetu-Marmaţiei - judeţul Maramureş, PTF Siret - judetul Suceava, PTF Isaccea - judetul Tulcea.

IGPF precizează că poliţiştii de frontieră sunt la datorie şi în permanentă legătură cu partenerii instituţionali, fiind dispuse toate măsurile necesare pentru asigurarea securităţii frontierelor României.

"Situaţia este în dinamică, iar măsurile din competenţa Poliţiei de Frontieră vor fi adaptate, de asemenea, în funcţie de evoluţia acesteia. Rugăm cetăţenii să se informeze doar din surse oficiale", transmite Poliţia de Frontieră. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Ce se întâmplă în China?

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 „Era imposibil de dresat” / Posibilul vicepreședinte al lui Donald Trump recunoaște că și-a ucis câinele

5 VIDEO Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990