IGPR: O constatare tehnico-științifică în cazul Ghiță a fost transmisă polițiștilor sârbi

IGPR: O constatare tehnico-științifică în cazul Ghiță a fost transmisă polițiștilor sârbi

Specialiștii Institutului Național de Criminalistică au efectuat o constatare tehnico-științifică în cazul lui Sebastian Ghiță, al cărei rezultat a fost transmis polițiștilor sârbi, potrivit Biroului de presă al Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR).

Conform competențelor, Poliția Română a realizat un schimb activ de date și informații cu colegii din Serbia și Slovenia, care a condus la reținerea lui Ghiță.

Astfel, polițiștii români au solicitat autorităților slovene verificări privind autenticitatea documentelor prezentate de inculpat, datele fiind transmise autorităților sârbe, menționează sursa citată.

Toate activitățile desfășurate de Poliția Română în cazul amintit s-au desfășurat sub coordonarea directă a procurorului de caz și au respectat întocmai normele legale în astfel de situații.

Potrivit Biroului de presă al IGPR, inclusiv în noaptea de 13 spre 14 aprilie , polițiștii români s-au aflat în contact direct cu procurorul de caz.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Alexandra Stan, din nou fără haine pe internet

2 Dezvăluire fără precedent despre Armata Rusiei! / Echipamente ultramoderne, de miliarde de euro, au fost distruse sau aruncate deoarece soldații ruși nu…

3 VIDEO A început lupta pentru putere la Moscova? / FSB l-a arestat pe un angajat al șefului mercenarilor Wagner, cunoscut pentru criticile față de Serghe…

4 Avertismentul profesorului Ciurea despre mici și cârnați

5 ULTIMA ORĂ Priviți, 500 de soldați ruși protestează la granița cu Ucraina împotriva „condițiilor inumane”!