IGPR: Patru persoane, reţinute pentru trafic cu droguri de mare risc

IGPR: Patru persoane, reţinute pentru trafic cu droguri de mare risc

Procurorii DIICOT au dispus, joi, reţinerea a patru persoane şi cercetarea uneia, sub control judiciar, pentru trafic de droguri de mare risc, trafic internaţional de droguri de mare risc şi constituirea unui grup infracţional organizat.

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, împreună cu procurorii DIICOT, au efectuat cinci percheziţii domiciliare, în Bucureşti, la persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc, trafic internaţional de droguri de mare risc şi constituirea unui grup infracţional organizat, informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) transmis, joi, AGERPRES.

Din cercetări a reieşit că şase persoane s-ar fi ocupat cu vânzare de droguri de mare risc, în Bucureşti.

"În urma percheziţiilor domiciliare, au fost descoperite şi ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 200 de grame de heroină, ambalate în punguţe din plastic de diverse gramaje, 3.500 de lei, despre care există indicii rezonabile că provin din activităţi de trafic de droguri, 4 cântare electronice, folosite pentru cântărirea drogurilor şi 4 telefoane mobile", arată sursa citată.

Au fost puse în executare şase mandate de aducere.

La activităţi au participat şi poliţişti ai Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, jandarmi ai Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei şi ai Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.

"Anterior, în perioada 4-5 august, poliţiştii au efectuat o acţiune de prindere în flagrant delict, în judeţul Ilfov, în urma căreia au fost capturate 4 kilograme de heroină şi 80.000 de euro, iar trei persoane au fost arestate preventiv", precizează IGPR.

Activităţile s-au desfăşurat cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?