IGPR: Percheziții în Iași la persoane bănuite de evaziune în comerțul cu animale; prejudiciu - 3,7 milioane de lei

IGPR: Percheziții în Iași la persoane bănuite de evaziune în comerțul cu animale; prejudiciu - 3,7 milioane de lei

Polițiștii din Iași efectuează miercuri șase percheziții în județ, la trei administratori ai unor societăți comerciale, bănuiți de evaziune fiscală, prin care ar fi cauzat un prejudiciu de peste 3.700.000 de lei.

"În această dimineață, polițiștii de investigare a criminalității economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași, efectuează șase percheziții, în județul Iași, la domiciliile și sediile societăților comerciale a trei persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală", informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR) transmis miercuri AGERPRES.

De asemenea, polițiștii pun în executare șapte mandate de aducere emise pe numele persoanelor bănuite de implicare în activitatea economică ilicită.

"Din cercetări a reieșit că, în perioada 2011 — 2014, trei persoane, în calitate de administratori a trei societăți comerciale, ce au ca obiect de activitate comerțul cu animale vii, ar fi evidențiat în actele contabile cheltuieli care ar avea la bază operațiuni fictive", se arată în comunicat.

La acțiuni participă luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Etnicii minoritari din armata rusă au început să vorbească în limba nativă pentru a nu fi bombardați de ucraineni

2 O nouă ameninţare lansată de propaganda rusă: „Două rachete nucleare vor lovi imediat. Una la Washington, cealaltă la Londra” VIDEO

3 ULTIMA ORĂ VIDEO Primele imagini cu „măcelul” produs de ucraineni la baza militară rusească din Crimeea

4 ULTIMA ORĂ Primul oficial ucrainean de top care admite că este „imposibil” ca Ucraina să învingă Rusia cu nivelul actual de sprijin din Occident

5 VIDEO „Acesta este doar începutul” / Ucrainenii au „măcelărit” aerodromul din Crimeea de unde rușii efectuează lovituri aeriene asupra orașelor!