IGPR: Percheziții în Poiana Câmpina la persoane bănuite de înșelăciuni prin anunțuri fictive pe internet

IGPR: Percheziții în Poiana Câmpina la persoane bănuite de înșelăciuni prin anunțuri fictive pe internet

Polițiștii din Prahova efectuează joi două percheziții la domiciliile unor persoane din Poiana Câmpina bănuite de înșelăciuni prin anunțuri fictive pe internet, urmând să fie puse în aplicare două mandate de aducere.

"La data de 14 aprilie, polițiștii din comuna Cornu efectuează două percheziții, în Poiana Câmpina, județul Prahova, la domiciliile unor persoane bănuite de înșelăciuni. Din cercetări a reieșit că bănuiții, în cursul lunii martie, ar fi înșelat mai multe persoane prin postarea pe internet de anunțuri fictive.

Aceștia ar fi pretins că oferă spre vânzare pui de câine din rasa American Staffordshire Terrier, pentru care ar fi solicitat transmiterea în avans a prețului", informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR) remis joi AGERPRES.

Două persoane vor fi aduse cu mandat la sediul poliției, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.

La percheziții participă și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova.

AGERPRES/(AS — autor: Daniel Alexandru Florea, editor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...